Policijskih vozila najviše / skrinšat
27/07/2022 u 20:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vlada objavila koliko je vozila registrovala na državu

Samo Ministarstvo unutrašnjih poslova ima registrovano 4.281 motornih vozila u svojini države, koja služe za obavljanje potreba državnih organa i javnih službi čiji je osnivač država.

Vlada je objavila da je registrovala 4.281 motorno vozilo registrovano u svojini države. Ovaj podatak objavljen je na zahtjev NVO Akcija za ljudska prava. Spisak automobila državnih organa možete pročitati OVDJE.

Kako se navodi u rješenju koje je objavljeno na internet sajtu Vlade, odobren je pristup informaciji u posjedu Ministarstva unutrašnjih poslova o broju registrovanih vozila u svojini države.

"NVO Akcija za socijalnu pravdu podnijela je zahtjev za pristup informacijama o broju registrovanih vozila u svojini države. Razmatrajući zahtjev NVO Akcija za socijalnu pravdu, organ je zaključio da je zahtjev opravdan, te da se istom treba udovoljiti", piše u rješenju MUP-a Crne Gore. 

Kako se ističe, Ministarstvo unutrašnjih poslova ima registrovano 4.281 motornih vozila u svojini države, koja služe za obavljanje potreba državnih organa i javnih službi čiji je osnivač država.

"Registracija vozlla vrši se na period od jedne godine. Napominjemo da je vozila u svojini države bilo registrovano 2019.godine 4.380 vozila, 2020. glodine 4.573 vozila i 2021. godine 4.273 vozila", navodi se u rješenju MUP-a. 

Na dan 22.jul 2022. godine, registrovanih vozila u svojini države bilo je 4.281. 

Na ovom linku pogledajte spisak registrovanih vozila po državnim organima.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 02:53