Obradovali 300.000. putnicu / - AIR MONTENEGRO
17/10/2022 u 10:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Air Montenegro prevezao 300.000 putnika

Letovima koje će realizovati do kraja oktobra žele doprinijeti i produžetku sezone, a intenzivno rade i na širenju mreže za sledeću godinu, te planiraju povezivanje sa još pet novih destinacija

Nacionalni avio – prevoznik prevezao je 300.000 putnika, a tim povodom v.d. izvršnog direktora Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić i član Odbora direktora Orhan Hodžić, danas su na Aerodoromu u Podgorici obradovali 300.000. putnicu dok se čekirala za let iz Podgorice za Ljubljanu, saopšteno je iz kompanije.

Iz nacionalne avio – kompanije su poručili da su zadovoljni brojem prevezenih putnika od početka godine do danas, ali i rezultatima koje su ostvarili u prethodnom periodu.

- Tokom ove godine, crnogorska nacionalna avio-kompanija učinila je puno toga kako bi Crnu Goru otvorila za nova tržišta i dodatno je pozicionirala kako u regionu, Evropi, ali i šire. Drago nam je da je od januara mjeseca 300 000 putnika odabralo da putuje sa Air Montenegrom i ukazalo nam povjerenje, a posebno nas raduje što ovaj broj nastavlja da raste, saopštili su iz kompanije.

Letovima koje će realizovati do kraja oktobra žele doprinijeti i produžetku sezone, a intenzivno rade i na širenju mreže za sledeću godinu, te planiraju povezivanje sa još pet novih destinacija, zaključuju iz kompanije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 02:24