Bojan Bugarin / - FOTO: PR CENTAR
25/03/2024 u 20:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bugarin za "Dan": Želimo da stvorimo nova radna mjesta i privučemo investicije

Trustrock teži da postane vodeća konsultantska kompanija u Crnoj Gori i regionu, pružajući strateške savjete i podršku stranim investitorima koji žele uspješno poslovati u našoj državi i regionu.

Naš cilj je poticati prosperitet naših klijenata i doprinijeti ekonomskom napretku Crne Gore afirmišućci i potrebu za regionalnom ekonomskom saradnjom i promocijom potencijala, kazao je za "Dan" Bojan Bugarin, bivši policijski službenik i za sada jedini zaposleni u kompaniji "Trustrock Consulting Network" koju su osnovala tri bivša ministra, Aleksandar Damjanović (bivši SNP), Raško Konjević (SDP) i Igor Lukšić (DPS), koji je bio i premijer Crne Gore od 2010. do 2012. godine. 

Tri bivša ministra finansija osnovala firmu za konsalting

- Želimo raditi na afirmaciji Crne Gore kao poželjne destinacije za strane investicije, ističući njen bogati potencijal, konkurentne poreske stope, obrazovanu radnu snagu i visok životni standard. Kroz naše aktivnosti želimo stvarati nova radna mjesta, doprinijeti smanjenju odliva strucnih mladih ljudi i stvaranju prosperitetne budućnosti za mlade ljude u Crnoj Gori - naveo je Bugarin.

On je dodao da osnivači te konsalting kompanije imaju namjeru da pružaju sveobuhvatnu podršku stranim investitorima tokom cijelog investicionog procesa - od analize tržišta do realizacije projekata.

- Duboko poznavanje crnogorskog i dijelom refionalnog zakonodavstva nam omogućava da budemo pouzdan savjetnik, pomažući im u usklađivanju sa propisima i olakšavanju poslovanja. Na taj način, naše stručno vodstvo omogućava klijentima donošenje informisanih odluka i postizanje izvanrednih rezultata u Crnoj Gori i regionu - naveo je on.

"Trustrock Consulting Network" promoviše odgovorne investicije koje doprinose dugoročnom ekonomskom prosperitetu Crne Gore i njenih građana, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:44