CEDIS, nema isključenja za praznike / - CEDIS
01/04/2024 u 15:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

CEDIS: DPS ne može da suoči sa istinom da završavamo 2023. u zoni pozitivnog poslovanja

Izgovorene neistine samo govore o nemoći pojedinih političara da se suoče sa istinom da CEDIS završava poslovnu 2023. godinu u zoni pozitivnog poslovanja, naveli su iz CEDIS-a u reagovanju na izjavu poslanika DPS-a Nikole Rakočevića.

- Nakon što je urađen i objavljen stručni nalaz i mišljenje vezano za konačni izvještaj DRI za poslovnu 2022. godinu, revoltirani istinom koja im nije jača strana, poslanici DPS-a nalaze za shodno da komentarišu poslovanje Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, navode iz ove kompanije.

Oni su reagovali na izjavu poslanika DPS-a Nikole Rakočevića koji je saopštio da je CEDIS uništeno preduzeće i pozvao SDT da se pozabavi poslovanjem ove kompanje.

- Upravo raskrinkan izvještaj DRI je natjerao gospodu iz DPS-a da izađu pred javnost i da u odbranu partijskog kolege, koji je radio na izradi ovakvog izvještaja. Isti pozivaju SDT da se bavi CEDIS-om i poslovanjem naše kompanije, zanemarivši činjenicu da je Specijalno državno tužilaštvo upravo zatrpan predmetima koji su adresirani na ime njihove partije, navodi se u saopštenju.

Kako ističu, javnost je mogla pročitati u nalazu sudskog vještaka da Konačni izvještaj DRI za našu kompaniju ne odražava činjenično stanje, ne sadrži bitne informacije, čak je i sačinjen suprotno odredbama koje propisuje relevantna legislativa.

 

Rakočević: CEDIS je uništeno preduzeće, SDT na potezu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:10