Avion Er Montenegra / - ER MONTENEGRO
22/11/2022 u 12:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Er Montenegro ispunio najstrože standarde

Riječ je o globalnom, međunarodno priznatom sistemu koji je uporediv na svjetskom nivou. Strogi standardi koje propisuje ovakav sertifikat potvrda su visokog stepena sigurnosti i bezbjednosti, ali i kvaliteta u poslovanju naše kompanije, saopšteno je iz kompanije

Nacionalnoj avio-kompaniji Er Montenegro uručen je IOSA sertifikat, kojim se procjenjuje i potvrđuje uspješno ispunjavanje sigurnosnih i bezbjednosnih standarda u avio-industriji.

Iz avio-kompanije su kazali da IOSA sertifikat izdaje Međunarodna asocijacija avio-prevozilaca (IATA).

Er Montenegro, kako je navedeno, nakon složene i detaljne provjere rada kompanije i organizacije poslovanja, ispunjava sve propisane standarde za dobijanje tog sertifikata.

„Riječ je o globalnom, međunarodno priznatom sistemu koji je uporediv na svjetskom nivou. Strogi standardi koje propisuje ovakav sertifikat potvrda su visokog stepena sigurnosti i bezbjednosti, ali i kvaliteta u poslovanju naše kompanije“, saopšteno je iz kompanije Er Montenegro.

IATA kontinuirano radi na daljem unapređenju i razvoju ovih standarda, obavezujući nosioce IOSA sertifikata da svake dvije godine prolaze sve strožu reviziju.

„Nacionalni avio-prevoznik ostaje istrajan da kako danas, tako i u buduće primjenjuje najveće standarde i prati najsavremenije trendove u avijaciji“, zaključili su iz kompanije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 09:02