Посјечена шума у одјељењу девет / - Фото: Приватна архива
23/06/2023 u 17:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Objavljen poziv za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju

Predmet aukcije je prodaja drveta u dubećem stanju u područnim jedinicama Petnjica, Plav, Kolašin, Nikšić i Rožaje

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima obavještava svu zainteresovanu javnost da je objavljen poziv za učešće na javnom nadmetanju za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju (sanitarna sječa u 2023. godini).

Predmet aukcije je prodaja drveta u dubećem stanju – sanitarna sječa u 2023. godini, u područnim jedinicama: Petnjica, Plav, Kolašin, Nikšić i Rožaje, po odjeljenjima, vrstama, količini i početnim cijenama, koje su prikazane u tabeli koja je sastavni dio poziva. Naime, predmet aukcijske prodaje u okviru ovog poziva biće ukupno 10 odjeljenja, ukupne bruto drvne zapremine 3.868 m³.

Prodaja drveta u dubećem stanju vršiće se redosledom po odjeljenjima, javnim usmenim nadmetanjem u prostorijama Uprave za gazdovanje šumama i lovištima u Pljevljima 30. juna u 11 časova.

Prodaja drveta u dubećem stanju – sanitarna sječa za 2023. godinu, vršiće se redosledom po odjeljenjima, javnim usmenim nadmetanjem u prostorijama Uprave za gazdovanje šumama i lovištima u Pljevljima, dana 30.juna, sa početkom u 11 časova.

Pravo da učestvuje na javnom nadmetanju imaju sva pravna lica koja uplate depozit u iznosu od 20 % od početne cijene koštanja drvnih sortimenata, navedene u tabeli, koja je sastavni dio poziva i prijave se za učešće, a pored uplate depozita i prijave pravna lica moraju da ispunjavaju i opšte i druge uslove, koji su precizno navedeni u tekstu poziva.

Uplata novčanog depozita će se vršiti u blagajni Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Pljevlja, svakog radnog dana do 30.06.2023. godine do 10 časova, o čemu će se izdati dokaz o izvršenoj uplati (potvrda). Prijava za učešće na javnom nadmetanju i dokaz o uplati depozita dostavlja se neposredno na arhivu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Pljevlja, najkasnije do 30.06.2023 godine do 10:30 časova.

Obrazac prijave za učešće na javnom nadmetanju može se preuzeti u Upravi za gazdovanje šumama i lovištima Pljevlja, svakog radnog dana od 7 do15 časova, kao i na sajtu www.upravazasume.me

Pozivamo sva zainteresovana pravna lica, koja ispunjavaju uslove propisane pozivom, da se prijave na isti i blagovremeno dostave potrebnu dokumentaciju, kako bi učestvovali na javnom nadmetanju za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju (sanitarna sječa u 2023. godini).

Poziv za učešće na javnom nadmetanju za aukcijsku prodaju drveta u dubećem stanju (sanitarna sječa u 2023. godini) možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.upravazasume.me/dokumenti/1687501121-Javni%20poziv-aukcija%20sanitara%202023.pdf.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:12