Ilustracija / Shutterstock
12/07/2023 u 09:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rigorozne kazne za naplaćivanje mobilijara poslije 17 časova

Bićemo jako rigorozni prema zakupcima koji ne budu poštovali to pravilo, tu nema kompromisa sa zakupcima, kazao je direktor Morskog dobra

Direktor JP „Morsko dobro“ Mladen Mikijelj kazao je da su plaže na Crnogorskom primorju bile spremne i uređene još u maju ove godine. On je naglasio i to da će svaki zakupac koji bude naplaćivao plažni mobilijar poslije 17 časova snositi posledice.

Prema njegovim riječima, preko 80 odsto kupališta ove godine bilo je spremno i uređeno, još tokom maja.

– To se gotovo nikada nije desilo u Crnoj Gori i moram priznati da su kapaciteti kupališta tokom maja mjeseca bili značajno veći od broja turista koji su u tom periodu boravili u Crnoj Gori, što govori o tome da smo na jedan kvalitetan način bili spremni za predsezonu – kaže on, ističući da je saradanja sa zakupcima kupališta ove godine na zavidnom nivou.

Kako kaže, plažni mobilijar nakon 17 sati je besplatan.

– Bićemo jako rigorozni prema zakupcima koji ne budu poštovali to pravilo, tu nema kompromisa sa zakupcima, svi koji budu naplaćivali mobilijar nakon 17 časova biće adekvatno sankcionisani. Prvo opomenom pred raskid ugovora, a ukoliko se desi ponovni prekrašaj po istom pitanju pristupiće se raskidu ugovora sa svakim zakupcem koji ne bude poštovao to pravilo – dodaje Mikijelj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:03