/ FOTO: TVCG
20/10/2022 u 15:33 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rješenje problema bivših radnika Vektre Boka u narednih 10 dana

Bivši radnici čekali su da ih primi premijer sa kojim su i razgovarali nakon sjednice Vlade i od kojeg su dobili obećanje

Protest uoči sjednice Vlade danas organizovali su i bivši radnici kompanije "Vektra Boka". Bivši radnici tog preduzeća čekali su da ih primi premijer Dritana Abazović sa kojim su i razgovarali nakon sjednice Vlade i od kojeg su dobili obećanje da će pokušati da riješe njihov prolem u narednih deset dana.

Kako su saopštili TVCG nakon sastanka, obećano im je da će se procijeniti vrijednost imovine te kompanije i da će se naći rješenje da im povežu staž.

Oni su posljednjih godina organizovali brojne proteste u Herceg Novom, ispred hotela Plaža i na Savini blokirajući magistralu. Upozoravaju nadležne da ne dozvole, kako su rekli, dalju pljačku imovine nekadašnje uspješne hotelske kuće.

Predsjednik NVO Bivši radnici Vektra Boke Đorđe Rajak, tvrdi da imovina Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Boka ne može ući u stečajnu masu kompanije Vektra Montenegro i optužuje tužilaštvo i sudstvo, kao i inspekcije, Poresku upravu i Ministarstvo ekonomije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:13