Andrijevica / Dan
05/11/2023 u 10:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Andrijevica: Đukić nađen u lokvi krvi sa prelomom lobanje, policija radi na lociranju počinioca

Oko 3.15 časova, 4. novembra policiju su obavijestili iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Andrijevica da je dovezeno lice S.Đ. (31) iz Andijevice na ukazivanje ljekarske pomoći. Ljekari su konstatovali da Đukić ima prelom lobanje

U noći između petka i subote, ispred restorana Most u Andrijevici nađen je bez svijesti, u lokvi krvi Slobodan Đukić, saznaje portal Dan. 

Kako nam je nazvanično saopšteno iz policije, 4. novembra oko 3.15 časova policiju su obavijestili iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Andrijevica da je dovezeno lice S.Đ. (31) iz Andijevice na ukazivanje ljekarske pomoći.

- On je nakon ukazane pomoći transportovan u KCCG radi daljeg liječenja. Policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i obavijestila tužioca koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela, nezvanično navode iz policije i dodaju da imaju indicije ko bi mogao biti izvršilac i radi se na lociranju tog lica. 

Ljekari su konstatovali da Đukić ima prelom lobanje. Nezvanično saznajemo da je trenutno zdravstveno stanje povrijeđenog Đukića stabilno.

Inače, učestale tuče u andrijevičkim kafanama nijesu rijetka pojava, ali mnoge od njih često ne dobijaju sudski epilog.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:31