/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE TWITTER
16/11/2023 u 14:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Beranac optužen zbog teške krađe

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni 10. oktobra, od 12 do 13 časova, u naselju Dolac, na naročito drzak način ušao u kuću vlasnika S.D.

Osnovni sud u Beranama potvrdio je optužnicu Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama podignutu protiv okrivljenog A.Š.M., iz Berana, zbog krivičnog djela teška krađa.

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni 10. oktobra  2023. godine, od 12 do 13 časova, u naselju Dolac,  na naročito drzak način ušao u kuću vlasništvo oštećenog S.D.

- Na način što se uhvatio rukama za okvir drvenog prozora, koji se nalazio na visini od 1,70 m od zemlje, a zatim se nogama popeo uz zid kuće i kroz otvoren prozor ušao u unutrašnjost iste. Iz prve ladice drvene komode u trpezariji, nakon što ju je otvorio oduzeo je novčanicu od 10 eura, a zatim otvorio novčanik, pa kada je vidio da u njemu nema novca, isti zatvorio i vratio u ladicu. Zbog straha da ga neko ne pronađe u kući, izašao je iz iste na isti način na koji je i ušao kroz prozor od kupatila, a sve u namjeri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi  korist u iznosu većem od 150 eura- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:37