Ilustracija / - FOTO: TVITER
07/01/2023 u 22:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

UP: Identifikovali većinu osoba koje su pucale u vazduh

Iz Uprave policije je saopšteno da su od tih osoba oduzeti startni-gasni pištolji, poluautomatski i automatski, koji ne ispaljuju projektile, već koriste startnu municiju

Policija je identifikovala većinu osoba koje su pucale u vazduh, sa snimka koji je postavljen na društvenim mrežama i koji su prenijeli pojedini mediji.

Iz Uprave policije je saopšteno da su od tih osoba oduzeti startni-gasni pištolji, poluautomatski i automatski, koji ne ispaljuju projektile, već koriste startnu municiju i po izgledu i principu rada su identični pravim.

- Identifikovani su S.N. (23) i B.B. (24) od kojih su oduzeti tzv. startni – gasni pištolji - saopšteno je iz Uprave policije.

Kako dodaju, pored navedenog, policijskim aktivnostima izvršena je identifikacija S.Đ. (22) sa drugog snimka koji je danas objavljen na društvenim mrežama i portalima, kojom prilikom je utvrđeno da je korištena ista vrsta tzv.startnog – gasnog oružja, te takođe slijedi procesuiranje u odnosu na pomenuti događaj, pred nadležnim sudom.

- Nakon konsultacija sa nadležnim državnim tužiocem pomenuta lica će biti procesuirana pred nadležnim sudom zbog narušavanja javnog reda i mira - zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 08:41