/ - SKY-ILUSTRACIJA PORTAL DAN, SHUTTERSTOCK, FACEBOOK,
23/09/2023 u 09:00 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Kavčani" na "SKY" o incidentu u zatvoru: "Izbosmo Ranka, bodež bio u domestos"

Radi se o kriptovanoj komunikaciji između, kako istraga pretpostavlja, viskoko pozicioniranih pripadnika pomenute kriminalne grupe. Kako se sumnja, jedno od ovih lica je putem "SKY" komuniciralo i iz zatvora

Služba Europola i nadležni organi Francuske u okviru razbijanja kriptovane “SKY” komunikacije otkrili su poruke za koje se sumnja da su povezane sa navodnim članovima "kavačkog" klana a vezanim za incidnent unutar Istražnog zatvora u Spužu u kojem je ranjen Ranko Radulović.

Radi se o kriptovanoj komunikaciji između, kako istraga pretpostavlja, viskoko pozicioniranih pripadnika pomenute kriminalne grupe. Kako se sumnja, jedno od ovih lica je putem "SKY" komuniciralo i iz zatvora.

Konkretno, ovaj materijal predat je na razmatranje kao dokaz u sudskom postupku koji se vodi protiv pripadnika kavačkog klana.

Kako se navodi u dokumentima u koja je portal dan imao uvid, lice R.M. je na “SKY” bilo pod šifrom  57F793, nick name Bufalo, a R.Z. COD 5EC9EC, nick name Born (dokumentacija sadrži puna imena ovih lica. Portal Dan, kao i do sada u objavi "SKY" materijala, neće objavljivati puna imena zbog poštovanja pretpostavke nevinosnti).

Drecun: Progutao sam žilet da bih se spasio od policijske torture, tužiteljka mi nudila 200.000 eura za lažnu izjavu

Podsjećamo, Ranko Radulović napadnut je 2020. godine kada je izboden u Istražnom zatvoru.Tada je zadobio dvije ubodne rane. Napadnut je tokom šetnje na "krug", a policija je ranije saopštila da ga je ranio Nikola Drecun improvizovanim bodežom.

Iskaz pred sudom. "Radulovića sam napao sam"

Povodom ranjavanja Ranka Radulovića u istražnom zatvoru tokom šetnje, Nikola Drecun je 20.7.2023. pred podgoričkim Višim sudom-sudijom Igorom Đurilčkovićem kazao da je to uradio sam bez ičije pomoći i da niko nije znao za tu njegovu namjeru.

- Dok sam ležao u zatvoru nepomičan zbog operacije, čuo sam nekoliko puta glas koji je govorio  da će me ubiti Radulović i da će mi silovati sestru i baciti na smeće. Nisam to mogao više da podnesem. Prijetio je mojoj porodici. Zatim sam jedan dan čuo Ranka Radulovića koji mi je prijetio. Htio sam samo da ne dira više moju porodicu - kazao je tada optuženi Drecun.

On je dodao da ove njegove riječi potvrđuje snimak iz zatvora na kojem je zabilježen ovaj incident.

Dio pomenute "SKY" komunikacije: 

Bengal:" Izbosmo Ranka, kao krme".

Born "Ko je?.

Bengal: Bufalo

...

Born: Hahahahaha

Born: Je li skvičao

Bengal: Jeste brata mi zgrada odzvanjala

...

Bengal: U domestos bodež bio

Born: Nije ragi ništa dva uboda sa leđe, jedan ispod lopatice negdje a jedan oko bubrega, nije ništa vitalno povrijedio, ali je ušao na veliki krug skinuo katanac i došao na pola kruga i izbo ga niko nije reagovao ni komandiri ni njegovi iz sobe

Born: Je li tako bilo

...

Bengal: Nije ih niko dirao

Bengal. Rečeno je da se niko ne mješa

...

Born. E to je poniženje

...

Bengal: Bio je bodež u mokraću i domestos dako se zarazi s****

image
- 1. SKY- PORTAL DAN
image
- 2. SKY- PORTAL DAN
image
- 3. SKY- PORTAL DAN
image
- 4. SKY- PORTAL DAN

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:41