/ FOTO ILUSTRACIJA: UPRAVA POLICIJE CG
22/11/2022 u 05:00 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kokain i marihuanu držao radi prodaje

Nikšićaninu N. V. sudiće se pred Višim sudom jer je, prema navodima potvrđene optužnice, 24. juna, u iznajmljenom apartmanu u Herceg Novom, držao drogu

Nikšićaninu N. V. sudiće se pred Višim sudom jer je, prema navodima potvrđene optužnice, 24. juna, u iznajmljenom apartmanu u Herceg Novom, u naselju Zelenika, držao radi prodaje marihuanu i kokain.

- Na način što je na ormaru u apartmanu držao jednu PVC kesu zelene boje, u kojoj se nalazila marihuana, neto mase 27,141 grama i u njoj jednu plastičnu kesu PVC zamotuljak, a u njoj dva ručno pravljena zamotuljka sa drogom kokain, ukupno neto mase 1,563 grama ( m1=0,792g i m2=0,771g). Na trpezarijskom stolu apartmana u crnoj kutiji držao je marihuanu neto mase 0,787 grama. Droga je pronađena od strane OSL UP CB Herceg Novi prilikom pretresa strana i drugih prostorija koje koristi V. N., a bila je namijenjena daljoj prodaji- navedeno je optužnicom.

Tako se tereti da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 300 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 01:12