/ FOTO: PORTAL DAN
18/07/2022 u 14:16 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na crnogorskim putevima za dva dana 54 saobraćajne nezgode

U istom periodu pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 117 prekršajnih prijava, izdali 1.280 prekršajnih naloga, oduzeli 16 pari registarskih oznaka i toliko vozila isključili iz saobraćaja

Saobraćajna policija je tokom vikenda na crnogorskim drumovima registrovala 54 saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok je šest osoba zadobilo teške tjelesne povrede, a 16 lica lake tjelesne povrede.

- U istom periodu pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 117 prekršajnih prijava, izdali 1.280 prekršajnih naloga, oduzeli 16 pari registarskih oznaka i toliko vozila isključili iz saobraćaja. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 41 osobu, dok su dvije osobe lišene slobode zbog krivičnih djela iz oblasti ugrožavanja bezbjednosti saobraćaja- saopšteno je iz Uprave policije.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:51