/ - фото: Жана Бојанић
27/11/2021 u 14:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нападнути полицајци: Један ударан, други посијечен

Подгоричка полиција ухапсила је два осумњичена мушкарца

Полиција је синоћ у Подгорици, у насељу Коник, намјеравала да контролише возило „голф“, међутим, возило се на знак полицијских службеника није зауставило већ је наставило кретање. 

- Припадници полиције су га сустигли и зауставили, те издали наређење лицима из возила да изађу, а о које наређење се једно од два лица оглушило, те су употријебљена средства принуде. Том приликом М.Г. (24) пружио је активни отпор и полицијском службенику задао ударац у предјелу главе. Ова лица су доведена у службене просторије Центра безбједности Подгорица, док је полицијски службеник одведен на указивање љекарске помоћи гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде у виду фрактуре јагодичне кости- наведено је из полиције.

Упознат је надлежни тужилац у Основном тужилаштву у Подгорици по чијем је налогу М.Г. лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Осим тога, подгоричка полиција је јуче упућена у улицу Александра Пушкина, такође у насељу Коник, гдје је пружала асистенцију радницима Хитне медицинске помоћи.

- Овом приликом лице Д.Е. је напало полицијског службеника оштрим предметом и он је задобио повреде, а Д.Е. је савладан уз употребу средстава принуде и лишен је слободе. Упознат је тужилац који је наложио да се против Д.Е. поднесе кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности- речено је из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:37