/ foto: LAZAR RUŽIĆ
16/06/2022 u 22:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбијена жалба на рјешење о продужењу притвора Весни Меденици

Апелациони суд Црне Горе одбио је као неосноване и жалбе бранилаца других окривљених у овом предмету, којима је раније продужен притвор

Апелациони суд одбио је жалбу на рјешење Вишег суда у Подгорици, којим је 17. маја, бившој предсједници Врховног суда Весни Меденици, продужен притвор за још два мјесеца.

Апелациони суд Црне Горе одбио је као неосноване и жалбе бранилаца других окривљених у овом предмету, којима је раније продужен притвор.

Како се наводи у образложењу Суда, испитујући првостепено рјешење, нијесу нашли да је дошло до битних повреда одредаба кривичног поступка, које повреде овај суд пази по службеној дужности, а на које се указује и жалбама бранилаца окривљених.

- Првостепени суд је на основу правилне оцјене свих чињеница утврђених у поступку, које је цијенио засебно и у међусобној повезаности, извео правилан закључак да и даље стоје разлози за притвор у односу на ове окривљене, па је правилно поступио када је истима продужио притвор по наведеном притворском основу- наводи се у образложену рјешење Апелационог суд, пише РТЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:12