Ilustracija / - IVAN PETROVIC
16/07/2023 u 13:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgorica: Policija oduzetla vozilo koje potražuje NCB Interpol Rim

U dvorištu, u mjestu Cijevna, je zatečen i kombi marke „Citroen Jumper” francuskih registarskih oznaka, koji je takođe oduzet radi vršenja provjera

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, na osnovu informacija dobijenih od Sektora granične policije u mjestu Cijevna pronašli vozilo koje se potražuje od strane NCB Interpol Rim.

- Podgorička policija je oduzela vozilo marke „Citrone C5“, na kojem su bile francuske registarske oznake, a broj šasije ne odgovara tim registarskim oznakama, već vozilu koje se potražuje od strane NCB Interpol Rim. Ovo vozilo je koristila A.K. U dvorištu je zatečen i kombi marke „Citroen Jumper” francuskih registarskih oznaka, koji je takođe oduzet radi vršenja provjera, saopšteno je iz Uprave policije.

Od A.K., J.K. i P.K. su prikupljena obavještenja na navedene okolnosti, nakon čega je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se prikupe obavještenja od još jednog lica, a od koga je P.K. preuzeo vozilo koje se potražuje od strane NCB Interpol Rim.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 13:25