/ ILUSTRACIJA: Ž.B.
18/08/2022 u 09:28 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgoričanin optužen za nedozvoljene polne radnje: Djevojčicu namamio do izvora

"Oštećenu, koja je došla do mjesta gdje se nalazio kako bi uzela flašu sa vodom, namamio je da je samu povede do izvora vode pod izgovorom da je na izvoru voda hladnija"

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Višeg tužilaštva protiv L. M. zbog krivičnog nedozvoljene polne radnje iz člana 208 stav 2 u vezi člana 206 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore.

- Dana 15. juna 2022.godine, u P., u selu O., svjestan svog djela čije je izvršenje htio znajući da je njegovo djelo zabranjeno, izvršio je drugu polnu radnju prema djetetu. Na način što je oštećenu, koja je došla do mjesta gdje se nalazio kako bi uzela flašu sa vodom, namamio da je samu povede do izvora vode pod izgovorom da je na izvoru voda hladnija, gdje je od nje tražio da mu sjedne u krilo, što je oštećena odbila. Nakon čega je, radi zadovoljenja svog polnog nagona, preko šortsa oštećene, dodirnuo je rukom... nakon čega mu je oštećena odgurnula ruku i pobjegla- navedeno je optužnicom koju zastupa državna tužiteljka Ana Radović.

Kako je navedeno, nakon toga se okrivljeni dao u bjekstvo, u čemu je spriječen od strane prisutnih građana i zadržan do dolaska policije.

- Čime je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje iz člana 208 stav 2 u vezi člana 206 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. septembar 2022 14:33