Илустрација, портал Дан
27/07/2021 u 18:02 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Покушај убиства: Београђанину након саслушања истражни судија одредио притвор

У Вишем државном тужилаштву у Подгорици формиран је предмет против лица Н.Т., због кривичног дјела убиство у покушају и још четири лица због кривичног дјела учествовање у тучи

Након саслушања у подгоричком Вишем суду, Београђанину Н.Т. одређен је притвор због сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају, сазнаје портал Дан од више извора из тог суда. 

-Н.Т. и Л.Т. након саслушања код истражног судије одређен је притвор због основане сумње да су извршили окривљени Н.Т. кривично дјело убиство у покушају а окривљени Л.Т. кривично дјело учествовање у тучи-потврдила је за портал Дан портпарол Вишег суда Аида Музуровић.

Због покушаја убиства у Будви тужилаштво тражи притвор за Београђанина

Више државно тужилаштво у Подгорици предложило је раније , након саслушања, да се држављанину Србије Н.Т., због сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају, одреди притвор, сазнаје портал Дан.

У Будви ухапшен осумњичени за покушаj убиства; током туче оштећном нанио више убодних рана

-Поводом догађаја који се десио у Будви у ноћи 24.07.2021. године, у Вишем државном тужилаштву у Подгорици формиран је предмет против лица Н.Т., због кривичног дјела убиство у покушају и још четири лица због кривичног дјела учествовање у тучи, поводом чега је од стране дежурног тужиоца овог тужилаштва, у сарадњи са управом полиције, извршен увиђај на лицу мјеста којом приликом су изузети пронађени трагови и предмети, који ће бити предмети одговарајућих вјештачења, а лица су уз кривичну пријаву приведена овом тужилаштву ради саслушања у својству осумњичених и исти су саслушани у овом тужилаштву, након чега је донијета наредба о спровођењу истраге са предлогом за одређивање притвора лицу Н.Т., због кривичног дјела убиство у покушају, као и у односу на 2 лица због кривичног дјела учествовање у тучи- навела је у ранијем одговору за портал Дан портпарол и тужитељка Лепа Меденица.

Прије пар ноћи, сат након поноћи полициjи jе приjављено да jе у Старом граду у Будви, у jедном угоститељском обjекту, дошло до нарушавања jавног реда и мира и да jе jедно лице задобило повреде.

Полициjа jе одмах изашла на лице мjеста, извршила блокаду Старог града и извршила претрагу терена. Оперативне групе криминалистичке полициjе коjе у вечерњим часовима покриваjу ово подручjе града у циљу спречавања кривичних дjела су правовремено реакциjом сприjечиле бjекство осумњиченог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

26. septembar 2021 17:25