Дарко Шарић / EPA - ANDREJ CUKIC
11/10/2023 u 18:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policajac osumnjičen za saradnju sa Šarićem izašao iz pritvora: Položio jemstvo od 100.000 eura

Radovanović je u pritvoru bio od sredine juna prošle godine

Pripadnik MUP Srbije, Milutin Radovanović koji je uhapšen zbog sumnje da je dio kriminalne grupe Darka Šarića, pušten je iz pritvora pošto je položio jemstvo koje mu je sudsko vijeće odredio, u visini od 100.000 eura, piše Kurir.

Podsjetimo, sudsko vijeće je na glavnom pretresu održanom 25. septembra prihvatilo zahtjev odbrane da se Radovanoviću i njegovom kolegi Danilu Stanoviću pritvor zamijeni jemstvom kao garancijom da će se redovno odazivati pozivima suda.

Kako prenosi Kurir, i Stojanović je upisao hipoteku u vrijednosti koju je sud odredio i očekuje se da i on uskoro izađe na slobodu.

Podsjetimo, Radovanović je u pritvoru bio od sredine juna prošle godine, kada je u pratnji svog branioca došao u Tužilaštvo za organizovani kriminal koje je protiv njega tada vodilo istragu zbog sumnje da je bio pripadnik kriminalne grupe.

Na početku suđenja pred Specijalnim sudom u Beogradu, on je negirao da je pripadnicima grupe odavao povjerljive informacije iz istraga, tvrdeći da je samo radio operativni posao.

Stoјanovića snimili kako uzima Šarićeve pare?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 12:34