/ - Хапшење Хапшење
16/05/2021 u 11:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Убиство у покушају: Ухапшен Сојтарић, потрага за Булатовићем због рањавања Стефановића

Како нам је потврђено, до овог инцидента је дошло око поноћи а њему је претходила вербална расправа

Подгоричка полиција трага са Л. Булатовићем који је осумњичена да је синоћ око поноћи оштрим предметом ранио Стефана Стефановића, саопштено је за " Дан" од извора из полиције. Булатовићу се на терет ставља кривично дјело убиство у покушају. У склопу овог инцидента био је још један сукоб поводом чега је ухапшен Мирнес Сојтарић, сазнаје незванично портал " Дан". Он је возилом поломио обје ноге  Н.Раичевићу.

Какос сазнајемо и Сојтарић се терети за убиство у покушају.

Ухапшен возач: Оборио пјешака, па побјегао

Пјешак је задобио теже тјелесне повреде и поломљене су му обје ноге

До овог инцидента је дошло око поноћи а њему је претходила вербална расправа. Како незванично сазнаје портал " Дан", два момка су возилом дошла су у Улицу 13 jула, Подгорица. Један од њих је, наводно, изашао из возила и ранио Стефановића оштрим предметом у врат. Након тога, према незваничним наводима истраге, Мирнес Сојтарић се возилом залетио у групу момака и том приликом повриједио Раичевића.

Након што се дао у бјекство, Сојтарић је према незваничним информацијама, изазвао саобраћајну незгоду код угоститељског објекта "Ланголо" и том приликом је ухапшен.

-Службеници Центра безбjедности Подгорица су синоћ лишили слободе М.С. (20) због сумње да jе извршио кривично дjело тешко убиство у покушаjу на штету више особа коjом приликом jе Н.Р. тешко повриjеђен, док се за Л.Б. (20) трага због сумнjе да jе оштрим предметом нанио тешке тjелесне повреде С.С. (22)-саопштено еј из Управе полиицје.

Радом на терену полициjа jе дошла до сазнанjа да се Стефан Стефановић, налазио у друштву са М.В, Н.Р. и М.Р. у Улици 13 jула у Подгорици када су се Л.Булатовић и М.С. зауставили возилом  „БМW“ у нjиховоj непосредноj близини. 

-Након краћег вербалног конфликта Л.Б. jе, како се сумнjа, оштрим предметом нанио тешке тjелесне повреде С.С. у предjелу врата, након чега се дао у бjекство. Потом jе М.С. сjео у возило и великом брзином кренуо у правцу Н.Р, М.В. и М.Р. у намjери да их прегази у чему ниjе успио у првом наврату, након чега jе возило нагло окренуо на првоj раскрсници и вратио се у правцу оштећених. Он jе тада возилом остварио контакт са Н.Р. коjи jе тада задобио тешке тjелесне повреде.  М.С. се након тога великом брзином дао у бjекство и недалеко од мjеста догађаjа остварио контакт са другим возилом гдjе jе и лишен слободе од сране службеника Центра безбjедности Подгорица. Подгоричка полициjа интензивно ради на лоциранjу и лишенjу слободе Л.Б-саопштено је из Управе полиције.

Жељка Бојанић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 09:09