Danilo Šaranović / - MUP
20/02/2024 u 10:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šaranović: Nećemo prezati da kriminalce privedemo pravdi, nema više zaštićenih

Građanima Crne Gore poručujemo: vaša bezbjednost je naša najveća dužnost i prioritet. Imajte povjerenja u nas, jer stojimo kao bedem između vas i svih onih koji nezakonitim djelovanjem žele da ugroze naš sistem i vašu sigurnost

Jučerašnjom i današnjom akcijom Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva svim kriminogenim strukturama šaljemo jasnu poruku: nećemo prezati od upotrebe svih zakonom raspoloživih sredstava da vas privedemo pravdi. Nema više zaštićenih. Ni kriminalaca među građanima, ni kriminalaca među policajcima, poručio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

- Oni koji pokušavaju da dezinformacijama podriju naš bezbjednosni sektor sada znaju da je njihov trud uzaludan. Naše organizacione jedinice su sve jače i aspolutno spremne da zaštite bezbjednosni sektor od bilo kakvog pokušaja slabljenja i diskreditacije. Svaki pokušaj kompromitacije sistema bezbjednosti je uzaludan i samo nas čini efikasnijim i odlučnijim - naveo je Šaranović.

Građanima Crne Gore poručujemo: vaša bezbjednost je naša najveća dužnost i prioritet. Imajte povjerenja u nas, jer stojimo kao bedem između vas i svih onih koji nezakonitim djelovanjem žele da ugroze naš sistem i vašu sigurnost, zaključio je on. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 06:06