Policija, ilustracija / - UP
03/03/2024 u 13:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šavnik: Uhapšen vozač zbog davanja mita od deset eura

M.R. je, nakon počinjenog saobraćajnog prekršaja – preticanje preko pune lnije, policijskom službeniku ponudio novac u iznosu od 10 eura sa ciljem izbjegavanja odgovornosti za počinjeni prekršaj, navode iz UP

Šavnička policija uhapsila je M.P. (34) državljanina Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo davanje mita.

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik su, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na dijelovima magistralnih puteva, lišili slobode vozača koji je policijskom službeniku ponudio novac u cilju izbjegavanja odgovornosti za počinjeni prekršaj -  navode iz Uprave policije.

 M.R. je, nakon počinjenog saobraćajnog prekršaja – preticanje preko pune lnije, policijskom službeniku ponudio novac u iznosu od 10 eura sa ciljem izbjegavanja odgovornosti za počinjeni prekršaj.

-  Osim toga, policija je u Šavniku za jedan dan sprovedenim kontrolama u saobraćaju vozačima izdala 13 prekršajnih naloga, podnijela je jednu prekršajnu prijavu, dva vozila je isključila iz saobraćaja i oduzela je jedan par registarstkih oznaka - dodaju iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 13:43