/ FOTO: DAN
15/10/2023 u 10:15 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Svjedok saradnik: “Vujić rekao da će uložiti sve što ima da makne Roganoviće”

U iskazu svjedok saradnik navodi se da su nakon ubistva Šćepana Roganovića optuženi dokaze bacali u more. Kako je naveo, dan izvršenja ovog zločina pomjerili su zbog dolaska Veselina Veljovića u Herceg Novi

Iskaz svjedoka saradnika Specijalnog državnog tužilaštva, povodom ubistva Sćepana Roganovića kojen se dogodilo 2020. godine obuhvaćen je i novom optužnicom koju je SDT nedavno podiglo na osnovu proširene istrage. Prvooptuženi u tom predmetu je Igor Vukotić, a novom istragom obuhzvaćeni su i Slavko Radulović, Marko Radović i Miloš Gvozdenović. Portal dan imao je uvid u ovu optužnicu i pomenuti iskaz.

UBISTVO ROGANOVIĆA: Podignuta optužnica, među osumnjičenima i Igor Vukotić

Kako portal Dan ranije objavio, SPO i SDT-u istražne radnje u ovom predmetu su proširene na osnovu "SKY" komunikacije koju je nadležnima dostavio EUROPOL a za koju se sumnja da su koristili i neki od optuženih za ubistvo Roganovića protiv kojih se već vodi sudski postupak.

- Svjedok saradnik koji je taj status dobio u predmetu formiranom protiv organizatora ove kriminalne organizacije, optuženog Vujić Krsta i članova te grupe Milog Bajramovića, Igora Glavaša, Dina Ibrahimovića i Miloša Komara, protiv kojih je postupak poslovne oznake Ks br 38/20, pred Višim sudom u Podgorici u toku, je naveo da ga je u novembru ili decembru 2018.godine kontaktirao putem telefona Mili koji mu se predstavio kao kum njegovog poznanika Vico Slobodana i tražio od njega da se vide – navodi se u optužnici u koju je portal Dan imao uvid.

Ubili iz bezobzirne osvete

Podsjećamo, Šćepan Roganović je ubijen u Herceg Novom, na stepeništu kod Kanli kule 13. februara 2020. godine.

Za ovaj zločin ranije su  optuženi Krsto Vujić, Igor Glavaš i Mili Bajramović. Osima Vujića, Bajramovića i Glavaša osumnjičeni su i Miloš Komar i Dino Ibrahimović. Kojima se takođe već sudi po prvoj optužnici.

Na konferenciji Uprave policije i tužilaštva saopšteno je da je motiv ovog ubistva “bezobzirna osveta” i da žrtva nije bila označena kao bezbjednosno interesantno lice.

VRBOVAN DA BI ODAVAO INFORMACIJE 

Svjedok je, kako se dalje navodi, naveo da su se zatim “našli  kod hotela Plaža i Mili je od njega tražio da radi za njega, odnosno da prati kretanje Šćepana Roganovića”.

Dalje se navodi da je svjedok saradnikodbio ponudu, a Bajramović ga je potom molio da mu donosi hranu jer se nalazi u stanu iz kog ne može da izlazi. Prema njegovom iskazu, on je  pristao i dva ili tri puta mu je donio hranu do mjesta Karaca gdje bi Bajramović  došao do parkingai preuzeo hranu predavši mu novac. 

Svjedoku se, kako se navodi,  Bajramoviću nije javljao sve do 07- 08. septembra 2019.godine, kada mu je opet stigla poruka od Milog na WhatsApp", pitajući ga kako je, šta radi, da su mu izgubili kontakt, da su prošle zime morali da odu, odnosno da je prošle zime morao da ode i pitao ga da li bi mu pomogao ove godine. 

Na to mu je, kako se navodi u djelu optužnice gdje je iskaz svjedoka saradnika, on odgovorio da mu je prošle zime objasnio šta je spreman da radi i da je u njegovoj mogućnosti da će im pomoći, misleći na eventualno donošenje hrane.

Preko "SKY" slao poruke osumnjičenima: Igora Vukotića terete da јe ubici Roganovića pomogao u skrivanju

 - Mili mu je objasnio da bi im trebalo i da im “bacim pogled", odnosno da im javlja ako koga od protivničkog klana vidi i ako je spreman za to da će mu se poslati kriptovani telefon. Kada kaže protivnički klan misli na Kavački klan. Rekao mu je: „Ne brini se brate, niko za tebe saznati neće, živiš normalan život sve što ćeš raditi je da uz put javiš meni po neku informaciju", na šta je svjedok pristao i rekao mu da pošalje kriptovani telefon. Poslao mu je autobusom i to je bila sedmica kada se iskrcao sa jedrenjaka na kojem je radio kao barmen. Još dok je bio na jedrenjaku stigla mu je poruka na WhatsApp" od Milija, rekao mu je da ću sledeće sedmice isploviti i biti kući i zaista kada je isplovio i stigao kući on mi je nakon 2-3 dana poslao taj kriptovani telefon. Napominje, da se na jedrenjaku nalazio u periodu od 03 ili 04.09. do 10-11.09.2019.godine- dio je iskaza koji sadrži optužnica.

Zatim mu je “Mili  poslao kriptovani telefon po vozaču autobusa, koji je preuzeo na glavnoj autobuskoj stanici u gradu”.

- Nakon dolaska kući putem WhatsAppa Mili mu je javio koje su početne šifre, kako da ih promijeni, kako da promijeni svoje ime i kako njega da doda u kontakt. Nakon što je promijenio svoje ime u ime „Iznogud" dodao je Milija pod imenom Mr. Smith. Tada mu je Mili detaljnije objasnio šta ga sve zanima, kao i poslao slike auta sa registarskim oznakama auta koja voze ranije navedena lica Šćepan, Žmukić i drugi, kao i da Šćepan gradi zgradu u Meljinama i ako bi mogao da pogledam da li se on nalazi tamo, čime dolazi, ko još dolazi sa njim i da li ga neko pazi. 

“RADIO KAO BARMEN NA JEDAN DAN DA BI PRATIO ROGANOVIĆA”

Svjedok je tužilaštvu naveo da “kada bi vidio Šćepana  bi poslao poruku Miliju Bajramoviću. 

- Svjedok navodi da je ubrzo dobio priliku da radi kao barmen u kafe bar Kamenko" koji se nalazi odmah do zgrade koju je gradio Šćepan, tu ponudu je dobio od prijateljice koja drži tu kafanu i to je bila ponuda za samo jedan dan kao ispomoć.  Prihvatio je ponudu, a to je odgovaralo i Bajramovićem, jer je neprimijetno mogao da izvidi kretanje Šćepana. Tada je vidio da ga čuva crn i krupan momak sa nekom tetovažom vatre na ruci, a nakon što je Miliju dao opis on je odmah poslao sliku i nakon njegove potvrde da je to taj, rekao mu je ime tog momka - V. B. Jednom prilikom kada je od Milija tražio pozajmicu od 500 eura ovaj mu je rekao da nije problem i dao mu uputstvo de da dođe tj. objasnio kod koje zgrade u Meljinama i da će mu tu neko dodati 500 eura. Taj čovjek koji mu je dodao tih 500 eura bio je okrivljeni Igor Glavaš. Nakon nekih desetak dana, po dogovoru, taj novac vratio je  takođe preko Glavaš Igora – dio je iskaza svjedoka koji sadrži optužnica.

ČISTIO PUT BAJRAMOVIĆU: UKRADENA KOLA PRIPREMALI ZA ZLOČIN

Svjedok je dalje naveo tužilaštvu da ga je  “početkom novembra 2019.godine Mili Bajramović  pitao da li bi mu pomogao da spusti auto u Herceg Novi, jer ga ne može voziti magistralom, da bi išao putem Danilovgrad - Čevo - Grahovo, zatim starim putem Morinj - Herceg Novi, a da od njega treba da ide desetak - minuta ispred njega i javlja mu da li ima policije na putu jer je auto ukradeno”.

-  U pitanju je Reno Megan", karavan, crne boje, podgoričkih registarskih oznaka, za koje tablice mu je Mili objasnio da su napravljene, a da već postoji auto sa takvim oznakama i ako bi policija to auto vidjela pored puta i krenula da provjeri bilo bi potpuno regularno, a da bi problem bio samo ako ga zaustave. Svjedok saradnik je pristao i svojim vozilom marke Golf 5" išao kao prethodnica Miliju koji je vozio pomenuti Renault Megan". Dolaskom u Herceg Novi Mili je auto parkirao u mjesto Lalovine odakle ga je svjedok svojim vozilom prevezao do Zelenike i apartamana „Viva". Mili mu je tom prilikom dao 50,00€ da mu kupi hranu i donese u apartman, a sjutradan je tražio od njega da mu kupi i radijator za apartman. Takođe mu je rekao da mu je bitno da nađe put od mjesta Sasoviće do Zelenike. Svjedok navodi da je mislio da taj put zna, odnosno da otprilike zna gdje je najbliže da se taj put pređe i poveo ga je tamo svojim vozilom tačno kod izvora iza mjesta Nakićenović. Brzo su ustanovili da taj put ne vodi nigdje i Bajramović je preko kripte to nekome i javio, nakon čega je stigla glasovna poruka sa objašnjenjem da idu na Dragomir  – dio je optužnice.

Dalje se navodi da je “svjedok  bio iznenađen što neko koga on ne zna to zna, na šta mu je Mili objasnio da je to Kićo, a Kico je Krsto Vujić”.

Ubistvo Šćepana Roganovića: SDT zbog "SKY" proširilo istragu i naredilo nova hapšenja

“BAJRAMOVIĆ MJERIO VRIJEME I TRAŽIO MJESTO  ZA PALJENJE VOZILA”

Svjedok je tužilaštvu naveo da ga je povezao idućeg dana do tog mjesta Dragomir, odakle su pješke pošli do Sasovića.

- A u povratku je Mili mjerio vnijeme potrebno da se taj put pređe kao i da su u Sasovićima tražili pogodno mjesto gdje bi se mogao auto zapaliti i tada ga je Mili pitao da li bi mogao pomoći tako što bi od mjesta gdje su parkirali vozilo tj. na kraj puta Dragomir povezao dva lica nakon izvršenja djela do apartmana Viva" u Zelenici i da bi za to dobio 10.000 eura. Tom prilikom ga je hrabrio da mu je svakako kuća u blizini, da tim putem svakodnevno prolazi i da ga zbog toga niko ne bi mogao povezati sa tim djelom pa je svjedok saradnik i pristao. Okrivljeni Mili je tom prilikom od njega tražio da nabavi benzin za paljenje auta, Hepo kocke za paljenje, bila mu je potrebna i trenerka za izvršenje djela na šta ga je uputio na koji način da je kupi i da najbolje da je kupi u Merkator-pijaca u Herceg Novom, jer nema fiskalnih računa. Kupio mu je plavu trenerku u „Merkator imala je tri Adidas" linije koje je optuženi Mili rašio da bi trenerka bila manje prepoznatljiva, kupio je Hepo kocke u seoskoj prodavnici u Zelenici, a kupio je i gorivo koje je usuo u vozilo svoje tetke sa namjerom da ga izvuče iz rezervoara kada im zatreba – dio je iskaza koji sa drži optužnica.

“SVE SPREMNO ZA UBISTVO ŠĆEPANA ROGANOVIĆA”

 Svjedok dalje navodi da je “Mili u tom apartmanu boravio petnaestak dana, a da mu je potom  rekao da je sve spremno, mislivši na ubistvo Šćepana Roganovića.

-  I  tražio je od njega da ode u Morinj po Krsta koji ga je čekao na skretanje za Čatovića Mline u crnog Passata", srpskih oznaka, misli da su beogradske, nakon čega je prešao u njegovo auto, a Passat je ispred njih išao da provjeri ima li policije na putu. Odvezao je Krsta do apartmana Viva", a taj crni Passat je išao ispred njih s tim što ga on nije vidio, ali to zaključuje jer je Krsto sve vrijeme bio na vezi sa vozačem tog Passata. Okrivljenog Krsta Vujića ostavio je ispred apartmana.Zamolili su ga da uveče oko 18:30 časova poveze Krsta do njegovog stana, svjedok nije znao gdje je njegov stan, a prevezao ga je do iznad vulkanizera Ostojića, a 18:30 časova je bio termin koji je Krsto predložio radi komšija da ga neko ne vidi jer se u tom periodu emituju vijesti – detalji su iz iskaza.

SDT navodi da je svjedok, što se tiče tog mjesta iznad vulkanizera, ranije  vozio tu Milija Bajramovića kada je htio da oružje prebaci iz kuće Vujića u apartman Viva i tada su ključ od Krstove kuće uzeli od Glavaš Igora.

RUTA ZA BJEKSTVO: “ROGANOVIĆA PRVO PLANIRALI DA UBIJU U MELJINAMA”

Svjedok je tužilaštvu kazao da su ga “jednom prilikom zamolili  okrivljeni Krsto i Mili da bi Krsto želio da provoza put od Meljina preko Poda do Sasovića, koji im je bila planirana ruta za bjekstvo nakon ubistva Roganovića koje je prvobitno planirano da se izvrši u Meljinama”. 

-Zajedno su pošli do Sasovića navedenim putem, Krsto je vozio i tom prilikom je svjedok shvatio da će Krsto biti vozač u izvršenju djela - ubistva Šćepana Roganovića. Pošto gorivo nisu mogli da izvuku iz vozila njegove tetke u koje je svjedok usuo, s namjerom da ga kasnije izvuku za paljenje vozila, gorivo im je obezbijedio lice po nadimku Boki koji ga je čekao sa istim onim crnim Passatom" koji im je bio prethodnica dok je on dovozio Krsta od Morinja do Zelenike. Tog dana kada je preuzeo gorivo, uveče je Krsta i Milija prevezao od apartmana Vila iz Zelenike do vozila Renault Megan" da bi gorivo prebacili u njihovo pomenuto vozilo. Renault Megan" se u tom trenutku nalazi kod Osnovne škole Ilija Kišić u Zelenici- navodi se u dokumentu.

Od Milija Bajramovića svjedok , kako se navodi, saznao da kretenje Šćepana Roganovića nadzire i Glavaš Igor. 

“PROMJENA PLANA” – MOTOR, NANO I CERADA

Svjedok saradnik u svom iskazu “napominje da je negdje oko 15.01.2020.godine osnovana grupa na telefonima koju su sačinjavali: Mr. Smith - Mili, Donna Maestral - Vujić, Deadpool - Boki, Zemun - mali iz Zemuna čije ime ne zna i svjedok pod imenom „Iznogud”.

Svjedok dalje navodi da je “došlo do promjene plana vezano za ubistvo Šćepana Roganovića jer je Šćepan prestao da dolazi u Meljine, a kako isti često dolazi u grad jer je imao kafić, to im je sada trebao motor radi lakšeg bjekstva iz grada”. 

- Mili je motor nabavio u Rožaje, zna jer ga je Mili slao da ide do Rožaja da čisti" put ali je svjedok to odbio jer nije imao vozačku dozvolu, ali je ipak pristao da poveze Milović Nana (svjedok Milović Sreten) i optuženog Glavaš Igora do Podgorice da dovezu motor. U Podgorici je u tržnom centru Gintas" kupio ceradu za motor da se isti sa njom pokrije, jer kombi nije bio potpuno zatvoren, na zadnjim vratima je imao dva veća stakla preko kojih se može vidjeti unutrašnjost kombija. Kombi je vozio Milović Nano, a pored njega je sjedio Glavaš Igor, kojem je svjedok saradnik Duričković javljao na kriptovanom telefonu o prisustvu policije na putu, jer je on išao ispred njih sa svojim vozilom. Motor je ostavljen u mjestu Baterija, prekrili su ga istom onom ceradom koju je svjedok saradnik kupio u Podgorici i privezali ceradu oko motora- navodi se u optužnici.

Motor je, kako je opisano u dokumentu,  bio crne boje, imao je tri točka, dva naprijed i jedan pozadi, švajcarske registarske oznake. I svjedok saradnik sa sigurnošću tvrdi da je to motor Piaggio MP3.

ZBOG VELJOVIĆA POMJERILI DAN UBISTVA

Kako se dalje navodi,  “prvobitno je bio plan da se Šćapan Roganović liši života dana 10.02.2020 godine kada, su Vujić i Mili izašli sa motorom u grad da ubiju Šćepana.

- Ali zbog prisustva velikog broja policije po gradu, jer je tog dana u posjetu Herceg Novom dolazio direktor policije Veljović Veselin, odustalo se od te namjere. Obzirom da ih je i tog dana vozio do motora svjedok navodi da je kod Milija vidio i pušku i pištolj, zapravo za pušku pretpostavlja, a pištolj je bio marke „Crvena zastava". Ranije mu je Mili rekao da mu treba i puška i pištolj u zavisnosti od situacije, zavisi šta će koristiti – precizira se u navodima optužnice.

“KRENI PO NAS, ZAVRŠENO”

Tri dana kasnije,” odnosno 13.02.2020.godine, oko 08:30 časova ujutru svjedok je pošao po Vujić Krsta i Milija Bajramovića do njihovog apartmana i povezao ih do mjesta Baterija odakle su preuzeli motor „Piaggio" i krenuli ka Kanli kuli jer su vjerovali da Šćepan pješke silazi na trg”. 

-Prethodnu noć povezao je Vujiča i Milija do parkinga iznad Kanli kule da bi se oni spustili pješke i vidjeli gdje je pogodno mjesto da se parkiraju sa motorom i da čekaju nailazak Šćepana Roganovića. Nakon što je tog jutra Vujić Krsta i Bajramović Milija dovezao do mjesta Baterija odakle su uzeli motor, svjedok je ceradu sa kojom je bio pokriven motor stavio u gepek svog vozila, sišao do prodavnice udaljene nekih 200m od tog mjesta, gdje je kupio sok i cigare, a potom krenuo na prethodno dogovoreno mjesto Dragomir i po samom dolasku, čim se parkirao dobio je poruku na kriptovanom telefonu Kreni po nas, završeno", a poruku mu je poslao Mili koji je u njegovom kripotvanom telefonu memorisan kao Mr.Smith".

- Mili i Krsto su došli trčećim hodom, u auto je prvo ušao Krsto Vujić i sjeo pozadi, a potom i Mili. Mili je sa sobom donio i dvije ambalaže od vode od po 5 litara u kojima se prethodno nalazio benzin, a iz razgovora njih dvojice je saznao da je Mili ostao bez kondicije govoreći da je trčao uz stepenice, a potom od Sasovića do Dragomira gdje ih je svjedok čekao. Pričali su između sebe, zapravo pitali su se da li su dobro zapalili motor, na šta je Vujić rekao:”Vidio si crni dim, sigurno da je izgorio".  Dolaskom do njihovog apartmana Vila" uzeli su sa sobom ona dva bidona tj. ambalaže od vode u koje je bio smješten benzin, kao i trobu sa kacigama, a svjedok se odvezao do svog deda. U kući je sakrio kriptovani telefon i po prethodnom dogovoru i planu koji je Mili osmislio pozvao je sa svog mobilnog telefona prijatelja, kako bi sa istim pošao na kafu, a koji bi mu služio kao alibi – detalji su iskaza.

 Svjedok “napominje da su na zadnjem sjedištu od njegovog vozila tom prilikom ostala rukavica koja je korišćena u krivičnom djelu, pa je odmah po dolasku kući svjedok se javio Miliju i obavijestio ga o tome. Mili mu je tom prilikom rekao da nju zapali i da je ni slučajno ne baca, što je svjedok I uradio”.

“DOKAZE O UBISTVU ROGANOVIĆA BACALI U MORE”

Sjutradan je, kako se navodi,  Vujić Krsto tražio od svjedoka saradnika putem kriptovanog telefona, da pode za Morinj kako bi se sreo sa licem koje vozi barku isa njim došao do Zelenike tj na mjesto gdje su ranije provjeravali dubinu vode i da li barka može prići tom mjestu”.

-Pošao je u Morinj u ranim jutarnjim satima, negdje oko 02:30 časova, i dolaskom u Morinj negdje oko 03:30 časova barke nije bilo, ali se ista pojavila negdje oko 04:40 časova. Ušao je u tu barku i sa njemu nepoznatim licem koje je nosilo kabanicu sa kapuljačom na glavi došli su do Zelenike gdje su pokupili Milija i Krsta Vujića. Mili je nosio kofer sive boje, a Vujić putnu torbu u kojoj su se nalazile kacige i nekoliko kesa sa dokaznim materijalom koji su izbacivali po moru. Bile su još tri četiri kese van kofera koje su takođe bacali u more. Mili nije bacio svoj kofer u more. Dolaskom u Morinj, u mjesto Kostanica, sačekao ih je zeleni Fiat Punto bosanskih registarskih tablica, povezao ih do auta svjedoka saradnika koje je takođe bilo parkirano negdje u Morinju – dio je optužnice.

Kako SDT navodi, u auto svjedoka saradnika ušli su svjedok i Mili, a Vujić se odvezao sa tim Puntom". 

-Dolaskom u mjesto Grahovo vidio je da je „Punto kontrolisan od strane policije, ali unutra nije vidio Vujića i ne zna gdje se u tom trenutku Vujić nalazio pa je pretpostavka da ga je još neko vozio. Mili je svjedoku saradniku rekao da ključ od apartmana je ostavljen na ulaznim vratima apartmana, dao mu 300 eura da svjedok ima dok ne pođe po onih 10.000 eura koje mu je obećao za uslugu koju im je učinio i pomagao u izvršenju djela. Milija je dovezao do Grahova kada je sjeo u „Audi“ i pošao dalje, a on se vratio kući. Mili mu je tokom vožnje rekao da iz apartmana izbaci kesu sa smećem i pokupi Vujićeve stvari, Vujićevu torbu, a da će mu naknadno javiti kome da ih preda. Svjedok navodi da tog dana ništa nije uradio, ali kada je sjutradan tj. 16.02.2020.godine pošao do apartmana da bi izbacio smeće koje je Mili ostavio u bijeloj kesi, Mili mu je takođe rekao da baci u kontejner i unutrašnjost od kaciga i da ih izbaci u kontejner gdje najviše ima smeća kako bi što prije bili odvezeni na deponiju. Svjedok navodi da je jednu kesu izbacio u kontejner, ali je bilo nemoguće da iz jedne ture sve iznese tj. i Vujićevu torbu kao i njihove posteljine, a Mili mu je rekao da za to nije žurba,da je najbitnije da se smeće odmah iznose koje je bilo u bijeloj kesi, a ostalo da završi sjutradan – dio je pomenutog iskaza.

SAČEKUŠA POLICIJE: SVJEDOK “100 POSTO POTVRDIO IDENTITET BAJRAMOVIĆA”

 Kada je sjutradan pošao u blizini apartmana “vidio je policijsku Opel Astru" ispod prozora apartmana koju su konstili Mili i Krsto o čemu je odmah obavijestio Milija i Vuijća. 

- Mili ga je ohrabrivao da se ne brine jer da su otkrili apartman tu bi bilo više policije. policije za uviđaj i da vjerovatno tu slučajno stoje. Uveče je takođe došao ali je policijsko vozilo i dalje bilo parkirano, na isto mjesto. O tome je obavještavao Vujića i Milija, Vujić mu je rekao da za onih 10.000 eura pode u Nikšić i uvjeravali su ga da policija sigurno ne zna za taj apartman, da mora ući u isti da ukloni iz njega sve preostale stvari, njihove posteljine, ključ od „Reno Megana" i da će Mili naći ženu koja će detaljno očistiti apartman. Tada mu je rečeno da sa sobom ponese i kriptu jer će mu možda zatrebati – navodi se u optužnici.

Dana 18.02.2020.godine, kako navodi SDT, ujutru u 07:00 časova, kada je došao do apartmana vidio je policiju na istom mjestu i o tome obavijestio Krsta i Milija, oni mu rekli da ude u apartman i da izvuče što više stvari iz istog. 

-Nakon otvaranja glavnih vrata od zgrade sačekala ga je policija i privela u stanicu. Policija mu je oduzela i kriptovani telefon, istima je saopštio obije šifre od kriptovanog telefona. Za Milija Bajramovića navodi da je Bokser, da je 2015.godine radio kao obezbjeđenje u noćnom klubu "Labamba", da mu je kum Slobodan Vico, opisuje ga kao crnog momka krupne građe, ima tetovažu koliko se sjeća na lijevoj nadlaktici i nešto na lijevoj ili desnoj potkoljenici. Nakon što mu je predočena fotografija Milija Bajramovića sa pitanjem da li prepoznaje lice na fotografiji, isti je rekao da je 100% siguran da je to lice Mili Bajramović. Od Krsta Vujića mu je poznato da su Roganovići pokušali ranije da ga ubiju i da je Krsto rekao da će uložiti sve što ima da ih makne – kazao je svjedok.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:16