насиље, насиље / - Извор: Илустрација (PEXELS.COM)
15/02/2024 u 09:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tivat: Nikšićaninu i Kolašinacu krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja

Policija sumnja da je D.B. iz Kolašina sa prebivalištem u Tivtu jer je ženskoj osobi nanio teške tjelesne povrede u predjelu glave

Tivatska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv M.B. (32) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Policija u Tivtu podnijela je krivičnu prijavu i protiv D.B. (49) iz Kolašina, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu jedne ženske osobe, saopštavaju iz Uprave policije.

- Sumnja se da je M.B. ovo djelo izvršio tako što je oštećenom licu zadao više udaraca u predjelu glave, zatvorenom šakom, usljed čega je oštećeni pao. Nakon toga M.B. je nastavio da udara oštećenog i to nogom te mu tako nanio povrede - navodi se u saopštenju.

Policija sumnja da je D.B, sa prebivalištem u Tivtu, pretukao žensku osobu, tako što je tukao zatvorenom šakom u predjelu glave. 

- Sumnja se da je D.B. krivično djelo koje mu se stavlja na teret počinio tako što joj je zadao udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, nanoseći joj teške tjelesne povrede - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 13:24