Saobraćajna policija / - DAN
24/11/2022 u 13:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Baru rasvijetljeno pet krađa i pronađena municija

Pripadnici barske policije rasvijetlili su i četiri krivična djela krađa koja su izvršena na štetu četiri zaposlene osobe u jednom maloprodajnom objektu u Baru

Barska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi H.H. (37). Pronađena je municija, kao i manja količina opojne droge kokain i vaga za precizno mjerenje, navodi se u saopštenju.

Po nalogu postupajućeg tužioca protiv H.H. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je policija protiv ovog lica podnijela i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dodaju iz Uprave polcije.

Kako se navodi u saopštenju, pripadnici barske policije rasvijetlili su i četiri krivična djela krađa koja su izvršena na štetu četiri zaposlene osobe u jednom maloprodajnom objektu u Baru.

- Sumnja se da je jedno maloljetno lice (15), 22. novembra oko 15.00 časova, koristeći nepažnju oštećenih lica, ušlo u unutrašnjost magacinskog prostora pomenutog butika i iz ženskih torbi vlasništvo oštećenih zaposlenih, otuđilo veću količinu novca - kaže se u sopštenju.

Za još jedno krivično djelo krađa izvršeno u Baru, kako navode, sumnjiči se V.K. (37) koji je, kako se sumnja, 21. novembra oko 08.00 časova u naselju Bjeliši, ušao u dvorište oštećenog lica i iz garaže otuđio biciklo.

Protiv ova dva lica podnijete su krivične prijave u redovnom postupku, zaključuju iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. februar 2023 05:22