Marihua / - UP
13/02/2024 u 10:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Mojanovićima uhapšen muškarac, oduzeto oko 350 grama marihuane

U objektu iz kojeg je prethodno izašao osumnjičeni B.S. takođe je pronađena marihuana - sedam manjih i jedno veće pvc pakovanje, kao i vaga za precizno mjerenje

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, vršeći opservaciju na magistralnom putu Podgorica – Virpazar, u cilju sprečavanja zloupotrebe narkotika, u mjestu Mojanovići, uočili jedno muško lice koje izlazi iz napuštenog objekta i nastavlja svoje kretanje ka magistrali.

- Policija je kontrolisala ovo lice i utvrdila da je riječ o B.S. (23), te kod njega pronašla pet manjih pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Nadalje, u objektu iz kojeg je prethodno izašao B.S. takođe je pronađena ova materija, sedam manjih i jedno veće pvc pakovanje, kao i vaga za precizno mjerenje. Ukupna masa oduzete materije je oko 350 grama, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu B.S. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:49