U SDT-u počela saslušanja službenika UPC / - FOTO: NENAD MANDIć
06/10/2022 u 11:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Saveljiću određeno zadržavanje do 72 sata

Vukas Radonjić,državni tužilac i portparol u SDT-u, je juče kazao da će lica lišena slobode biti sprovedena državnom tuziocu radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih najkasnije u roku od 24 časa od časa lišenja slobode

Službeniku Uprave prihoda i carina (UPC) Mihailu Saveljiću, koji je jedan od osumnjičenih, određeno je zadržavanje do 72 sata nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu.

Po nalogu SDT-a juče je uhapšeno nekoliko službenika UPC zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta. 

Predsjednik Komisije za uništavanje oduzetih cigareta Elvir Adrović, koji je bio među uhapšenima, napustio je podgorički Centar bezbjednosti jutros oko šest sati.

Elvir Adrović pušten nakon zadržavanja do 72 sata

Podsjetimo, Vukas Radonjić,državni tužilac i portparol u Specijalnom državnom tužilaštvu, je juče kazao da će lica lišena slobode biti sprovedena državnom tuziocu radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih najkasnije u roku od 24 časa od časa lišenja slobode.

Ranije su,u istom predmetu,lišeni slobode osumnjičeni predsjednik Komisije za uništavanje oduzetih cigareta E.A. šef mobilnog tima za suzbijanje krijumčarenja Uprave prihoda i carina M.P. i vozač kamiona sa oduzetim cigaretama D.B, zbog osnova sumnje da su učinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije,primanje mita i zloupotreba službenog položaja,a nakon saslušanja im je odredjno zadržavanje u trajanju do 72 časa od časa lišenja slobode.

Šverc cigareta - SDT: Uhapšen načelnik Odjeljenja za sprečavanje krijumčarenja i tri člana komisije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
SDTSASLUŠANJAUPC
29. april 2024 21:19