Dražen Vojvodić privođenje / - ŽANA BOJANIć
12/04/2023 u 10:16 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Vojvodiću tužilačko zadržavanje; Lekić: Sa Vujovićem bio u drugarskim odnosima

Vujović je pronađen mrtav 8. aprila u mjestu Šteke kod Podgorice. Njegovo tijelo je bilo djelimično ugljenisano, a uočene su i povrede od upotrebe oružja

Osumnjičeni za ubistvo Vidaka Vujovića, Dražen Vojvodić, saslušan  je kod Višeg državnog tužioca. On se branio ćutanjem. Njemu je određeno tužilačko zadržavanje 72 sata.

- Smatram da se radi o grešci. Oni se jesu znali, imali su određen odnos. Znate da je ranije imao određene zakonske prestupe. Nije povezivan sa klanovima. Mislim da će se utvrditi da je ovo greška i da će biti pušten da se brani sa slobode. Jeste pronađen pištolj. Izvršeni su pretresi kuće i ništa sporno nije pronađeno. Pištolj je nosio da bi zaštitio sebe. Bili su u drugarskim odnosima- kazao je advokat  Damir Lekić.

Uprava policije uhapsila je sinoć osumnjičenog. Podsjećanja radi, Vujović je pronađen mrtav 8. aprila u mjestu Šteke kod Podgorice. Njegovo tijelo je bilo djelimično ugljenisano, a uočene su i povrede od upotrebe oružja. Njegov nestanak nije bio prijavljen policiji.

image

Dražen Vojvodić privođenje

- ŽANA BOJANIć

Ministar Unutrašnjih poslova, Filip Adžić saopštio je juče tokom sjednice Odbora za politički sistem pravosuđe i upravu da policija nema podatke da je ubistvo Vujovića povezano sa obračunima kriminalnih klanova. 

image

Dražen Vojvodić privođenje

- ŽANA BOJANIć

- Policija do sada nije dobila informacije da se ubistvo mladića povezuje sa sukobom klanova, niti da se stradali vodi kao pripadnik klanova- kazao je ministar.

Više državno tužilaštvo preduzelo je niz radnji kako bi otkrili što više detalja u slučaju pronalaženja spaljenog tijela mladića. U sklopu istražnih radnji, kako je "Danu" saopšteno iz te institucije, saslušana su dva svjedoka. Nezvanično je saopšteno da je riječ o mladiću kojeg su članovi porodice, navodno, prepoznali po tetovažama.

Njegov nestanak nije bio prijavljen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:55