Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
27/01/2024 u 19:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Rožajac, osumnjičen da je pokušao da ubije sugrađanina

Nakon kraćeg verbalnog konflikta zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom sugrađaninu nanio ubodnu radnu u predjelu grudnog koša

Policija u Rožajama uhapsila je M.B. (50) iz tog grada zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Dž.Č. (45).

- Rožajska policija je obaviještena 25. januara, od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći, da je na ukazivanje ljekarske pomoći sa ubodnom ranom u predjelu grudnog koša primljen Dž.Č. (45) iz Rožaja, koji je potom transportovan u Medicinski centar Berane. Policija je, kriminalističkom obradom i preduzetim mjerama i radnjama identifikovala i uhapsila osumnjičenog - saopšteno je iz policije.

M.B. je, kako dodaju, uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, a zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

- M.B. je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom oštećenom nanio ubodnu radnu u predjelu grudnog koša. Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičneni, a pronađeni i oduzeti predmeti će biti vještačeni u Forenzičkom centru Uprave policije - dodali su u policiji.

Državni tužilac je nakon saslušanja za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:10