ИНЦИДЕНТ У ТУЗИМА   / ФОТО: СРЂАН БОЉЕВИЋ
08/03/2022 u 10:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УП: Девет особа ће одговарати због нереда на фудбалској утакмици

Приликом сукоба између двије навијачке групе пет особа је задобило повреде од којих је једно лице малољетно - казали су из УП

Службеници подгоричке полиције су, предузимајући активности из своје надлежности, идентификовали и процесуирали девет особа због сукоба навијача на фудбалској утакмици Дечић – Будућност, саопштено је из Управе полиције. 

Они подсјећају да је на наведеној фудбалској утакмици која је се играла 5. марта у 14.00 часова на стадиону ФК „Дечић“ у Тузима у 17. минуту дошло до сукоба двије групе навијача, на начин што је дошло до међусобног гађања пластичним столицама, каменицама и другим предметима.

- Приликом сукоба између двије навијачке групе пет особа је задобило повреде од којих је једно лице малољетно - казали су из УП. 

Они су поручили да су због почињеног прекшаја из члана 23 Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским припредбама, прекршајне пријаве поднијете против М.В. (27), Р.Ц. (55), Н.Ђ. (28), Л.Д. (49), Ш.Р. (28),С.Р. (24), М.Ћ. (24), Д.Р. (31) и А.Г. (22). Наведена лица су приведена пред надлежним судом у Подгорици.

- Лице Л.Д. се терети и за кривично дјело, те је он лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу и он ће данас уз кривичну пријаву бити приведен надлежном државном тужилаштву. Предузимају се даље интензивне полицијско – тужилачке мјере и радње у циљу процесуирања осталих идентификованих лица која су нарушавала јавни ред и мир на наведеној фудбалској утакмици - закључили су из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 18:39