Hapšenje zbog krađe, ilustracija / - Shuterstock
04/01/2024 u 15:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Podgoričanin uhapšen zbog krađe 5.555 eura iz restorana u Tivtu

Njega je privela podgorička policija i pedala ga kolegama u Tivtu

Tivatska policija je sprovodeći intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti rasvijetlila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju prijavljeno u Tivtu.

Službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u saradnji i uz naloge Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Kotoru, preduzeli aktivnosti koje su rezultirale utvrđivanjem činjanica i okolnosti pod kojima je došlo do izvršenja pomenutog krivičnog djela od tada nepoznate osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP). 

- Policija je došla do sumnje da je D.Z. (18) iz Podgorice izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju na način što je u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, kao zaposleni u jednom restoranu u Tivtu, zloupotrebom svog položaja i povjerenja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom prisvojio pazar u iznosu 5.555 eura - navodi se u saopštenju UP. 

On je nakon izvršenja krivičnog djela bio nedostupan nadležnim organima te je za njim raspisana potraga i službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica locirali su ga na teritoriji njihove nadležnosti. Podgoričanin te je predat na dalje postupanje službenicima Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Po nalogu postupajućeg tužioca D.Z. je jutros lišen slobode.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 10:38