/ FOTO ILUSTRACIJA UP TVITER
24/08/2022 u 14:36 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Tokom "Sea Dance" festivala pojačane aktivnosti policije

Sa aspekta bezbjednosti u dijelu očuvanja javnog reda i mira, kontrole saobraćaja, odnosno sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, biće nadležan Centar bezbjednosti Budva

Iz Uprave policije su saopštilio da  "Sea Dance" festival će ove godine biti održan od 26. do 28. avgusta, u uvali plaže Buljarica, u opštini Budva.

Sa aspekta bezbjednosti u dijelu očuvanja javnog reda i mira, kontrole saobraćaja, odnosno sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja, biće nadležan Centar bezbjednosti Budva, kao i ostale organizacione cjeline Uprave policije, čiji su službenici dodatno angažovani ovim povodom.

- S tim u vezi, koristimo priliku da skrenemo pažnju svim posjetiocima pomenutog festivala, da će prije, tokom i nakon svake večeri festivala biti pojačane, kako preventivne, tako i represivne aktivnosti policijskih službenika, sve u cilju stvaranja neophodnih preduslova za bezbjednost posjetilaca, kao i izvođača i učesnika ovog muzičkog festivala. Posebno pojačane aktivnosti policijskih službenika će biti u dijelu kontrole vozača i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, pa će svaki vozač, nakon završetka manifestacije, biti kontrolisan na eventualno prisustvo u organizmu, neke od ovih supstanci. Zbog svega navedenog, koristimo priliku da apelujemo na sve posjetioce festivala, da svojim odgovornim ponašanjem, bilo kao posjetioci ili kasnije, kao učesnici u saobraćaju, doprinesu svojoj bezbjednosti, bezbjednosti svojih prijatelja i na taj način, uz policijske službenike Uprave policije, doprinesu da pomenuti događaj i aktivnosti prije i nakon njegovog održavanja, proteknu u najboljem mogućem redu- sapšte je iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 10:32