Policija, ilustracija / - UP
08/12/2023 u 13:46 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog nasilničkog ponašanja krivične prijave protiv šest maloljetnika

Druga krivična prijava podnijeta je protiv još tri maloljetna lica stara 15 i 17 godina koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje

Podgorička policija predala je dvije krivične prijave protiv šest maloljetnih lica zbog nasilničkog ponašanja.

Naime, u dva odvojena događaja došlo je do fizičkog napada na oštećena maloljetna lica od strane osumnjičenih, zbog čega su procesuirani.

- Krivična prijava podnijeta je protiv tri maloljetna lica stara 15 godina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu jedne osobe. Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Braće Zlatičanin fizički napali ovo lice zadajući mu više udaraca u predjelu glave i tijela usljed čega je oštećeni zadobio lake tjelesne povrede - navode iz Uprave policije.

Druga krivična prijava podnijeta je protiv još tri maloljetna lica stara 15 i 17 godina koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje.

Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Blaža Jovanovića fizički napali dva maloljetna lica zadajući im udarce u predjelu glave i tijela, od kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji.

Krivične prijave su podnijete u redovnom postupku

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 15:57