/ - (FOTO: TVITER) ERVIN IBRAHIMOVIć
12/06/2023 u 13:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ibrahimović: Bošnjačka stranka ostvarila istorijski rezultat

Zahvaljujem se simpatizerima, članovima i aktivistima BS i dijaspori bez kojih ovaj rezultat ne bi bio moguć, ali i svim građanima Crne Gore, naveo je on

Bošnjačka stranka (BS) ostvarila je odličan, istorijski rezultat kojim smo za 100 odsto povećali zastupljenost u Skupštini Crne Gore, saopštio je  na Tviteru nosilac liste "Jasno je" i lider BS-a Ervin Ibrahimović.

- To je rezultat ispravne i jasne politike BS koji će nam dati priliku da iz Skupštine i Vlade Crne Gore snažnije utičemo na kreiranje javnih politika - istakao je Ibrahimović i dodao da će BS priliku iskoristiti za jačanje euroatlanske, građanske i multikulturalne Crne Gore.

- Kao i za ubrzavanje evropskih integracija razvoj nerazvijenih područja, zaustavljanje migracija, jačanje veza sa dijasporom i afirmaciju kulture Bošnjaka kao dijela kulturno istorijskog kolorita Crne Gore. Na putu stvaranja takve Crne Gore i ostvarivanja ovih ciljeva naši partneri su sve političke partije, grupe građana i pojedinci koji su spremni da sa nama rade na ovim projektima i koji sa nama dijele univerzalne vrijednosti savremenog, razvijenog svijeta - smatra Ibrahimović.

On se zahvalio glasačima na povjerenju, podršci i trudu.

- Zahvaljujem se simpatizerima, članovima i aktivistima BS i dijaspori bez kojih ovaj rezultat ne bi bio moguć, ali i svim građanima Crne Gore na doprinosu demokratskom izbornom procesu kojim se još jednom potvrđuje da je Crna Gora zrela evropska priča - zaključuje Ibrahimović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:09