Masoničić / Foto: IGOR SLJIVANCANIN
01/10/2022 u 16:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Masoničić: U Baru skoro 40 godina nije izgrađen nijedan vrtić, riješićemo ovaj problem

Ima nade, nade u bolju budućnost, nade da ćemo demokratski smijeniti tridesetogodišnju vlast u Baru i ispraviti ovu veliku nepravdu, poručio je on

U Baru skoro 40 godina nije izgrađen nijedan vrtić, tvrdi Dušan Masoničić, kandidat za odbornika koalicije Demokrata, Evropa sad i Ujedinjene Crne Gore u Baru. 

- U našoj opštini još od 1983. nije napravljen nijedan objekat u kojem bi naši mališani mogli kvalitetno da provode vrijeme kada su im roditelji spriječeni da budu sa sa njima.Godinu 2019. ćemo svi dobro pamtiti po užasnim scenama uništavanja gimnazijskog parka i nasilja nad našim sugrađankama i sugrađanima. Tada je pod okriljem noći posječeno preko 90 stogodišnjih  čempresa, kako bi se dvorište gimnazije oduzelo gimnazijalcima, i na tom mjestu izgradio vrtić koji ne ispunjava osnovne prostorne uslove, a neka druga parcela oslobodila investitorima bliskim lokalnoj vlasti. Nema više čempresa, nema čuvenih krugova, nema amfiteatra, na tom mjestu sada je samo zaraslo žbunje. Ali ima nade, nade u bolju budućnost, nade da ćemo demokratski, evropski i ujedinjeno smijeniti tridesetogodišnju vlast u Baru i ispraviti ovu veliku nepravdu. Izgradnjom novog vrtića na adekvatnoj lokaciji, riješićemo ovaj decenijski problem naše opštine, uz to ćemo i uređenjem dvorišta barske gimnazije, dati novi život tom prostoru,  kako bi naši srednjoškolci mogli sa ponosom da kažu da imaju najljepše školsko dvorište u Crnoj Gori. Idemo, ljudi! Demokratski, evropski, ujedinjeno za Bar! Zaokruži 7- poručuje Masonićić u svom saopštenju. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:24