/ - FOTO: URA - MILETA RADOVANIć
19/05/2023 u 13:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radovanić: Koalicija "Hrabro se broji" čin odgovornosti za novu viziju Crne Gore

On ističe da Crnoj Gori treba zajedništvo za izazove države koji predstoje

Koalicija “Hrabro se broji”, koju čine URA i Demokrate čin je odgovornosti zbog većeg interesa, a to su napredak i nova vizija razvoja Crne Gore, saopštio je danas generalni sekretar URE i kandidat za poslanika Mileta Radovanić.

On ističe da Crnoj Gori treba zajedništvo za izazove države koji predstoje.

- Zajedništvo da Crnu Goru učinimo boljim mjestom za život, konkretnim projektima, bez populizma. To smo do sada već uradili i napredak je očigledan jer brojke tako pokazuju. Zajedničko je to da Crna Gora postane naredna članica EU, a da bi to postala moramo da se izborimo sa organizovanim kriminalom i korupcijom koji su najveća prijetnja Crnoj Gori. Zbog toga smo se i odlučili na savez sa Demokratama- kaže Radovanić i dodaje da su Demokrate kao i njegova partija pokazale da su iskreni borci protiv organizovanog kriminala i korupcije.

On ističe da tokom obnašanja vlasti u državi ove dvije partije stvaraju državu srećnih brojeva.

- Zbog hrabrih odluka koje smo vukli danas brojimo veće plate i penzije, naknade za novorođenčad, dječje dodatke za svu djecu, besplatne udžbenike za sve osnovce, naknade majkama, otpremnine radnicima, vraćanje državne imovine… Ima novca i za veća ulaganja u zdravstvo, putnu i komunalnu infrastrukturu. Da je to zaista tako najbolji dokaz jeste što se upravo ovih dana broji višak u budžetu, koji iznosi 225 miliona eura- podcrtava Radovanić.

On zaključuje da je koalicija "Hrabro se broji" pravi politički izbor za sve građane Crne Gore, jer, kako smatra, borba protiv kriminala i korupcije ne smije stati ako želimo da se Crna Gora dalje razvija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 00:57