Jovan Radulović / - JOVAN RADULOVIć
10/03/2023 u 16:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Radulović: Bio sam za promjene 30. avgusta, Aleksa i Jakov nemaju pojma kako žive mladi

Ovo je prava Zadruga, nema jednog uveta koje je zadovoljno za ono što se dešava u poslednje tri godine, dodao je

Predsjednički kandidat Jovan Radulović poručio je da mladi predsjednički kandidati nijesu dovoljno posvećeni problemima mladih, te da je bio za promjene 30. avgusta, ali da do njih nije došlo.

- Kad sam se kandidovao za predsjednika znao sam da će ostali kandidati biti političari, ali da svi oni budu ovoliko nezainteresovani za obične ljude, a posebno za naše generacije ja to nisam očekivao. Gledao sam ih sinoć i slušao šta pričaju i mislim da su napamet naučili ono što terba da kažu. Ne razumiju ništa, zamislite vi mlade kandidate da pričaju o EU i šta će uraditi ako dođemo do tamo, a da ne pomenu mlade generacije, poručio je Radulović u video obraćanju.

Naglasio je da je povjerovao 2020. godine, kada je pomislio da će 30. avgusta doći do nekih promjena i da će biti bolje, te dodao da je bio za te promjene.

- Dobili smo isto, ako ne i gore. Ovo je prava Zadruga, nema jednog uveta koje je zadovoljno za ono što se dešava u poslednje tri godine. Tako sam i ja sa političarima u ovoj državi. Onda dođu Jakov i njegov prijatelj Aleksa da pričaju šta su uradili. šta ste vi uradili prijatelji, ništa. Uništili ste ono što je ostalo da se uništi. Živite li još od 12 plata i zamajavate narod.  Pogledajte gdje vam je omladina, idu u Hrvatsku da se zaposle, naročito mlada školovana djeca. To je vaš rezultat i onih prije vas. Vi nemate pojma kako mladi ljudi danas žive i kakve probleme imaju, tvrdi Radulović.

Naglasio je i da političare ne zanimaju problemi mladih i dodao da će narod na izborima pokazati da li vjeruje u promjene ili ne.

- Jedine promjene može donijeti običan čovjek koji razumije ljude i koji nema veze sa partijama, koji ne živi od narodnih para i nikome ništa ne duguje. Ko je to, vi ćete vidjeti građani na izborima, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 19:02