Saša Mijović / -ARHIVA
06/10/2022 u 15:48 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Saša Mijović poručuje: Ivan Vuković nema konkurenciju

U svakom dijelu grada osjećate tu energiju, pozitivne vibracije, na svakom koraku vidite nešto od onoga što je urađeno - igrališta, buldevari, mostovi, poligoni, poručio je Mijović

Sadašnji i budući gradonačelnik Podgorice unio je kosmopolitski duh u grad, ocijenio je Saša Mijović, kandidat za odbornika liste "Svi za naš grad- dr Ivan Vuković".

– U svakom dijelu grada osjećate tu energiju, pozitivne vibracije, na svakom koraku vidite nešto od onoga što je urađeno - igrališta, buldevari, mostovi, poligoni. Sve to svjedoči o tome koliko je Vuković, zajedno sa svojim timom, bio posvećen razvoju ovog grada. Zahvaljujući tome, Podgorica dobija evrospki i svjetski duh i postaje moderna evropska metropola – saopštio je Mijović.

On se posebno osvrnuo na značaj izgradnje dječjih igrališta i sportskih terena, u kontesktu podizanja svijesti o važnosti njegovanja zdravih stilova života, kao i pravilnom rastu i razvoju djece i omladine.

– Čast mi je i zadovoljstvo što sam u timu ljudi koji su se ostvarili u svojim profesijama i koji mogu da daju svoj puni doprinos da ovaj grad bude još bolji. Podgorica i Crna Gora nemaju alternativu, a Ivan Vuković nema konkurenciju – poručio je Mijović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:01