/ NIKOLA BAJČETIĆ
27/12/2022 u 11:49 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bajčetić: PZP čvrsto stoji pri pozicijama koje su dogovorene u oktobru 2020. godine

Takođe, u septembru ove godine, tokom pregovora parlamentarne većine, ponovili smo naše zahtjeve vezane za koordinaciju reformi službi bezbjednosti, naveo je on

Poslanik DF (Demokratski front), Nikola Bajčetić, saopštio je da PZP (Pokret za promjene) čvrsto stoji pri pozicijama koje su dogovorene u oktobru 2020 godine, u okviru koalicije “Za budućnost CG” nakon parlamentarnih izbora.

- Podsjećamo javnost da je tada, u okviru dogovora, našoj stranci pripalo mjesto potpredsjednika Vlade za koordinaciju reformi službi bezbjednosti.

Takođe, u septembru ove godine, tokom pregovora parlamentarne većine, u kojim smo odustali od nekih drugih zahtjeva, ponovili smo naše zahtjeve vezane za koordinaciju reformi službi bezbjednosti, imajući u vidu tešku situaciju u kojoj se naša zemlja nalazi.

Reforma službi bezbjednosti zahtjeva posebnu hrabrost i znanje, a ovo iz razloga što se, pogotovo u današnjim vremenima, Crna Gora suočava sa izuzetno teškim unutrašnjim, ali i spoljašnjim izazovima. Mi u PzP-u smo vrlo svjesni te situacije, ali i težine koju nosi ova pozicija. Zato smatramo da je lider PzP-a Nebojša Medojević spreman da preuzme odgovornost- naveo je Bajčetić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:56