Алекса Бењчић (ТВЦГ)
15/07/2021 u 17:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Мјесто Кривокапића неупитно, али уз реконструкцију

Да Владу треба и даље да води Здравко Кривокапић за Бечића је неупитно. Оно о чему би се дало разговарати је реконструкција

У сусрет новом састанку између представника парламентарне већине на којем ће бити настављени разговори који воде изласку из политичке кризе, предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић је казао да ће доћи на састанак, јавља ТВЦГ, портал РТЦГ.

Поновио је да премијер Здравко Кривокапић има његову подршку, али да је за реконструкцију Владе. Онима који сматрају другачије поручио је да са ДПС-ом могу да скрате мандат Скупштини или да сруше Владу.

Није имао дилему да ли да пође на састанак ни предходна два пута  - нема је ни у сусрет овом трећем састанку. Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић каже и зашто упркос бројним обавезама овој даје приоритет за разлику од неких.

-Јер је то битно за наше друштво - стабилност политицких прилика. Ја и представници Демократске ЦГ увијек ћемо доприносити проналаску рјешења који воде ка компромису-казао је Бечић.

И управо је то ријеч коју Бечић пише великим словима и истиче као пријеко потребну.

-Компромис је ријеч која највише треба Црној Гори  и у оквиру парламента и парламентарне већине и у односу парламентарне већине у овом другом дијалогу који водимо- казао је он.

Да Владу треба и даље да води Здравко Кривокапић за Бечића је неупитно. Оно о чему би се дало разговарати је реконструкција.

-Нико не може бити сто процентно у праву зато је рјешење у ономе што је средина, а то је, понављам, реконструкција и истинско оснаживање ове Владе као плод парламентарне већине и премијера- истакао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:33