Aleksa Bečić / - DEMOKRATE
02/04/2023 u 20:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Uvjeren sam da ćemo zajedno staviti pečat na još jednu istorijsku i demokratsku pobjedu

Dodao je da nema dileme da će ovo biti ubjedljiva zajednička pobjeda, jer građani Crne Gore ne želi da se vrati u vrijeme ekonomskih, društvenih i političkih nesloboda

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić danas nakon što je glasao istakao je da nam treba ono u šta smo uvjereni – "ubjedljiva zajednička pobjeda koja će trasirati put političke stabilizacije prilika u Crnoj Gori".

Istakao je da su Demokrate u protekle dvije sedmice pružile maksimalnu podršku predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću, da su učinili sve ono što se očekivalo od njih u političkom, medijskom, marketinškom, infrastrrukturnom i logističkom smislu. Bečić je uvjeren da će večeras zajedno staviti pečat na još jednu istorijsku i demokratsku pobjedu svih građana Crne Gore.

- Danas svi zajedno sa narodom Crne Gore treba da stavimo šlag na demokratsku tortu koju smo krenuli da gradimo 30. avgusta 2020. godine, a u međuvremenu je nadograđivali velikim i ubjedljivim pobjedama na lokalnim izborima, istakao je Bečić, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Dodao je da nema dileme da će ovo biti ubjedljiva zajednička pobjeda, jer građani Crne Gore ne želi da se vrati u vrijeme ekonomskih, društvenih i političkih nesloboda, u vrijeme kada su rukovodstva mnogih najznačajnijih institucija pretvarana u punktove za kurirske i sluganske usluge mafijaških struktura.

- To vrijeme je prošlost, ja nemam dileme da se večeras završava jedna politička era, da se večeras završava jedna politička karijera koja je počela prije 35 godina i da tu politiku prošlosti večeras i definitivno ostavljamo prošlosti, a da se mi kao progresivni ljudi okrećemo budućnosti. Ova naša večerašnja ubjedljiva zajednička istorijska pobjeda je uvod u punu stabilizaciju političkih prilika, smirivanje tenzija u društvu i fokusiranje na one životne probleme koji opterećuju svakog građanina Crne Gore, a to je najbolji način da mirite, spajate i unaprijeđujete ovo društvo, zaključio je Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:00