Ognjen Bogićević / - FOTO: DEMOKRATE
11/08/2022 u 18:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogićević: Dok pola Crne Gore gori, Joković plače za foteljom

Smješnije je slušati i gledati Jokovića kako plače za svojom foteljom, nego Koreance kako plaču kad ugledaju Kim Džong Una, naveo je on

Dok pola Crne Gore gori u požarima, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede plače za svojom foteljom. A kako i neće kad je istu dobio političkim beščašćem bez legitimiteta, znanja i kvaliteta varajući narod koji je izvojevao veličanstvenu pobjedu 30. avgusta 2020. godine, poručio je odbornik Demokrata u Danilovgradu Ognjen Bogićević.

Nauči nešto od Bečića o časti i dostojanstvu, ali takvi teško uče bilo šta osim kako uvećavati svoje bogatstvo, praviti milione za sopstvene potrebe, i varati narod. Bečić je smijenjen na prevaran način suprotno volji naroda i, jednu tešku riječ nije izgovorio prilikom smjene, nije kukao, nije pristao čak ni na pauzu, ni na mogućnost odlaganja smjene - časno i dostojanstveno, kako i priliči narodu Crne Gore. Dostojanstveno se obratio svim poslanicima i građanima bez obzira kako su glasali. Tvoja smjena bi bila apsolutno po volji naroda i pravde, tako da bi dobro bilo da prestanete više da cmizdrite sa par kolega za foteljama, zaćutite ako ne možete dostojanstveno prihvatiti poraz, poručio je on.

Bogićević je istakao da o Jokovićevoj časti najbolje govore njegova djela.

 - Dok su časni birači SNP-a preživljavali golgotu od bivšeg režima, on je za vrijeme DPS-a postao milioner. Dok je časni narod Crne Gore plakao zbog njegovog rušenja pobjedničke parlamentarne većine i formiranja koalicije sa DPS-om, ti si nazdravljao šampanjcem sa DPS-om zato su te i izabrali za ministra. I ne samo zato, nego i zbog toga što si bez trunke savjesti otišao sa onima koji su hapsili i pritvarali i jednog i drugog mitropolita, da bi se sad pokušao sakriti iza Temeljnog ugovora kao ispod kišobrana, po sistemu DPS-a: “država, to sam ja”. Zamislite kako to pristoji ovom malom DPS-ovcu, kada kaže “Crkva, to sam ja”, Bože me oprosti. Dok su se svi, koji misle dobro Crnoj Gori uzdržavali od revanšizma, Joković i njegovih par plačljivaca za foteljama, malenih DPS-ovaca, su primitivno i uz podršku URA-e i DPS-a pravili političke čistke svih ljudi koji i mirišu na Demokrate, naveo je on.

Kako dodaje, kada je u pitanju imovina funkcionera Demokrata i gospodina Bečića, sve se nalazi na sajtu ASK-a i spremni su sve da poklone malom DPS-ovcu, a velikom milioneru samo ako otkaže podrsku DPS-u.

- Možemo otvoriti čak i donatorske anti DPS račune, nego se plašimo da ćemo ga opet rasplakati. Tako da je bolje da ne pominjete imovinske kartone, jer su naši ostali isti, a Jokovićevi se mijenjaju iz dana u dan, tako da jedne godine ima višemilionsku imovinu, druge je nema, a treće se ta ista vraća. Pametnom dosta. Smješnije je slušati i gledati Jokovića kako plače za svojom foteljom, nego Koreance kako plaču kad ugledaju Kim Džong Una, naveo je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:39