/ foto - SD Miloš Čelanović
16/10/2023 u 15:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čelanović: Presuđeno da me Milatović nezakonito smijenio

Naime, danas sam dobio i sudsku presudu da sam nezakonito smijenjen od strane Predsjednika Jakova Milatovića dok je bio ministar, naveo je Čelanović

Generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović danas je dobio sudsku presudu o nezakonitoj smjeni sa pozicije generalnog direktora Direktorata za razvoj, ministarstva na čijem čelu je tada bio aktuelni predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

- Evo konačno i sudske presude i zvanične potvrde bezakonja tzv. “oslobodilaca”, ”apostola” … Naime, danas sam dobio i sudsku presudu da sam nezakonito smijenjen od strane Predsjednika Jakova Milatovića dok je bio ministar, a ja generalni direktor Direktorata za razvoj! Do moje smjene je došlo svega 20 dana od formiranja Vlade Zdravka Krivokapića, a do predlaga za smjenu 12 dana! U tužbenom zahtjevu nisam tražio materijalnu naknadu jer nisam želio da nanesem štetu budžetu i građanima. Građani nisu dužni da finansiraju javašluk, neznanje i revanšizam. Imao sam jedino želju da dokažem da se sa kršenjem zakona krenulo od samog starta 42. Vlade, a vidimo nastavilo se i sa 43. Vladom- napisao je Čelanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:08