/ goran danilović- foto: lazar ružić
16/02/2023 u 14:06 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilović: Đukanović da stisne petlju i izađe na izbore

Lako je bilo biti „neprikosnoveni vođa“ dok je nadzemlje i podzemlje radilo za Đukanovića, naveo je Danilović

lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović, poručio je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da stisne petlju.

- Đukanović da stisne petlju! Lako je bilo biti „neprikosnoveni vođa“ dok je nadzemlje i podzemlje radilo za Đukanovića. U podzemlju se nije mnogo promijenilo ali je „gornji svijet“ prelomio i okrenuo leđa lažnom caru. Bilo bi zato pošteno da Đukanović izađe na izbore, da se kandiduje i da o jednom trošku razmrsimo sve. Dvije godine govorim da će se ovaj cirkus „dvovlašća i kohabitacije“ završiti tek kada Đukanović bude poražen. Učinio bi nam uslugu da se kandiduje jer smo, očigledno, zaboravili s kim treba da se takmičimo i ko je jedini protivnik- naveo je Danilović.

Poručio je": Divna je to prilika da u prvom krugu izađe najveći broj ljudi na birališta, i da glasaju za svoje kandidate, a u drugom „svi za jednoga“, da konačno počistimo po kući".

- Đukanovićeva kandidatura je jedini garant da ćemo mi prestati da se bavimo međusobicama i jedni drugima splićemo noge. Dakle, lažni car da stisne petlju i da se obrati narodu kojemu je za tri decenije ostao dužan za tri života. Da pričamo o Crnoj Gori, o novčanicima, računima, o dostojanstvu, o prošlosti i budućnosti, o kapama i mapama pod kojima i kroz koje nas je vodio i podvodio- napisao je Danilović na svom fejsbuk profilu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

14. maj 2024 13:29