/ - Милан Кнежевић
16/06/2021 u 14:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Бурић да констатуjе престанак мандата Катнићу

Кнежевић jе поручио да ће ДФ, уколико то Бурић не уради, већ следеће седмице подниjети кривичну приjаву због злоупотребе службеног положаjа

Посланици Демократског фронта (ДФ) подниjеће кривичну приjаву против вршиоца дужности врховног државног тужиоца Дражена Бурића ако не констатуjе престанак мандата специjалном државном тужиоцу Миливоjу Катнићу на сjедници Тужилачког савjета.

Jедан од лидера ДФ-а Милан Кнежевић позвао jе Бурића да сљедеће седмице закаже сjедницу Тужилачког савjета на коjоj би био констатован престанак мандата Катнићу, пише агенција Мина.

Кнежевић jе поручио да ће ДФ, уколико то Бурић не уради, већ следеће седмице подниjети кривичну приjаву због злоупотребе службеног положаjа.

– Jасно ћемо га означити као особу коjу Катнић држи у фиоци и као продужену руку клана из Гранда коjа учествуjе у контроли тужилаштва, а против чега смо се ми борили – рекао jе Кнежевић у Скупштини.

Он jе додао да су, подносећи амандмане на Закон о раду, коjима се одредба снижавање старосне границе на 66 година за одлазак у пензиjу починjе примjенjивати од слjедеће године, желjели да се хилjаде младих запосли.

– Ово ниjе било усмjерено према Катнићу – поручио jе Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 04:58