Milo Đukanović izbori / - FOTO: IVAN PETROVIć IPE
20/03/2023 u 10:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Hvala na podršci, pobijedićemo i 2. aprila

Naredne dvije nedjelje iskoristićemo da u direktnom kontaktu sa građanima ukažemo na prednosti našeg kandidata, i objasnimo šta je alternativa koju predstavlja njegov protivkandidat, ističu iz DPS-a

Demokratska partija socijalista zahvaljuje svim građanima koji su svojim glasovima podržali Mila Đukanovića na izborima za predsjednika Crne Gore, i doprinijeli da naš kandidat ima ubjedljivo najveću podršku nakon prvog kruga izbora, saopštili su iz ove partije.

I pored snažne negativne kampanje koja se sve vrijeme vodila protiv DPS, posebno tokom izborne ćutnje i na sam dan izbora, ovaj rezultat pokazuje da politika utemeljena na konkretnim rezultatim, jasnim i realnim planovima za budućnost ima jako uporište u biračkom tijelu, dodaju iz DPS-a.

- Naredne dvije nedjelje iskoristićemo da u direktnom kontaktu sa građanima ukažemo na prednosti našeg kandidata, i objasnimo šta je alternativa koju predstavlja njegov protivkandidat - ističu iz partije.

Kako dodaju, ova kampanja uvod je i u parlamentarne izbore i dodatni motiv da mobilišu Crnu Goru za pobjedu.

- Sa iskustvom jedne slične situacije iz naše prošlosti, kada su se građani Crne Gore opredjeljivali kakvu budućnost žele – da žive bolje i budu svoji na svome, ili da predstavljaju zastupnike tuđih, i tada, veoma pogubnih interesa – građani su prelomili pametno i izabrali Mila Đukanovića u drugom krugu. Uvjereni smo da će tako odlučiti i sada - navode iz DPS-a.

Još jednom zahvaljujemo svim partijama koje su podržale Mila Đukanovića, kao i mnogobrojnim značajnim ličnostima iz zemlje i inostranstva. Idemo naprijed, do pobjede 2. aprila, zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:04