Demokratska partija socijalista / - DPS
21/09/2023 u 16:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Još nema odgovora ko je dozvolio Abazoviću da kontaminira dokaze i ometa istragu

Iz DPS-a dodaju da neće dozvoliti da se ovo pitanje ignoriše kao „nevažno“, jer veoma je važno kako tehnički premijer i njegovi ministri svjesno i tendenciozno krše zakone, i za to ne snose nikakve posljedice

Prošlo je više od sedam dana od kada je Dritan Abazović, organizovao obilazak i kontaminaciju mjesta na kome je izvršeno krivično djelo, a javnost nije saznala ko je dozvolio licima koja nemaju veze sa istragom da je ozbiljno narušavaju, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

- Apelujemo na nadležne a prije svega v.d. VDT Tatjanu Begović da građane obavijesti koji tužilac je dozvolio Abazoviću i dvojici njegovih kolega da organizuju PR događaj na mjestu sa koga su stručna i ovlašćena lica u skafanderima u to vrijeme prikupljala dokaze - ističuu oni.

Iz DPS-a dodaju da neće dozvoliti da se ovo pitanje ignoriše kao „nevažno“, jer veoma je važno kako tehnički premijer i njegovi ministri svjesno i tendenciozno krše zakone, i za to ne snose nikakve posljedice.

- Ako živimo u anarhiji, a ovaj događaj je samo jedan u nizu namjernih kršenja zakona kojima cijela javnost svjedoči, onda to treba i reći i predočiti posljedice nepostupanja nadležnih organa, koje samo pospješuje nepoštovanje pravnih akata ove države - zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:23