Dritan Abazović / - KABINET PREMIJERA
13/09/2022 u 10:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dritan Abazović odustaje od mjesta predsjednika Vlade?

Prema saznanjima našeg portala sastanak lidera parlamentarne većine koji je predložio jedan od lidera DF-a Andrija Mandić najvjerovatnije će biti održan sjutra i Abazović će doći na sastanak

Premijer u tehničkom mandatu i lider GP URA Dritan Abazović nakon današnjeg sastanka sa radnicima Željezare iz Nikšića, saopštiće da je spreman na ustupke i da će, najvjerovatnije, odustati od kandidature za mjesto mandatara naredne Vlade, potvrđeno je portalu Dana iz više izvora.

Prema saznanjima našeg portala sastanak lidera parlamentarne većine koji je predložio jedan od lidera DF-a Andrija Mandić najvjerovatnije će biti održan sjutra i Abazović će doći na sastanak.

Izvori portala Dana ističu da u GP URA smatraju da oni nisu smetnja konačnom dogovoru većine i da su spremni da razgovaraju i o mjestu premijera.

To bi omogućilo novi krug razgoora. U slučaju da on odustaje d premijerske unkcije, s obizroma da su Demokrate saopštile da ih to mjesto ne interesuje i Da je Mandić spreman da se i on povuče, do 19. septembra kada ističe krajnji rok kada predsjednik Crne Gore Milo Đukanović mora saopštiti ili ko je mandatar ili raspisati izbore, očekuje se intezivna saradnja partija strae-nove većine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:08