Pokret Evropa sad   / - FACEBOOK
27/03/2023 u 16:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Evropa sad: DPS aktivisti da prestanu da se lažno predstavljaju kao naši predstavnici

U konsultaciji sa pravnim timom, razmotrićemo i pokretanje odgovarajućih pravnih radnji protiv ovog NN lica, navode iz Pokreta

Informišemo javnost da je u prethodnih 48h sati više osoba kontaktirano od strane lica koje se neovlašćeno predstavljalo kao predstavnik Pokreta Evropa sad. Nepoznati pozivalac, čiji broj je bio skriven pri pozivanju, naveo je da nudi novac u zamjenu za glas našeg predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića, kazali su iz Pokreta.

Više osoba nam se obratilo tim povodom, a jedan od slučaja snimljen upravo od strane pozivaoca objavljen je na društvenoj mreži tviter, dodali su iz Pokreta.

- Obavještavamo javnost i naše simpatizere da Pokret Evropa sad! i predsjednički kandidat Jakov Milatović ostaju istrajni u borbi za suštinsku demokratizaciju Crne Gore, koja se temelji na etički ispravnim osnovama, tako da poznate metode odlazećeg režima, koje su uključivale povrede biračkih prava, zastrašivanje neistomišljenika, kupovinu glasova i ličnih karata, postanu dio prošlosti od 2. aprila - navode u saopštenju.

U konsultaciji sa pravnim timom, razmotrićemo i pokretanje odgovarajućih pravnih radnji protiv ovog NN lica. U međuvremenu apelujemo na aktiviste DPS-a da se konačno okanu ovakvih nemoralnih i nezakonitih radnji, zaključili su iz Pokreta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:15